Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Umut Kerem Azmaz
benim hala ne kod var ne sey beklıyorum 11 gündür ucuyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Muhammed efe
benim hala ne kod var ne sey beklıyorum 11 gündür ucuyor
bızım aynı gelcek knk bır konamadı yere
Benim 8 gün havada gözüktü. Eşşek herifler 35 dolar yerine 60 dolar göstermişler ürünleri 720 lira vergi çıktı. Yazdım onlara inşallah hallolur. Kendi hataları. Devlete gidip derdimizi anlatmayız adamlar 60 dolara göre vergi kesmiş. Sinir krizi geçirecem.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Benim 8 gün havada gözüktü. Eşşek herifler 35 dolar yerine 60 dolar göstermişler ürünleri 720 lira vergi çıktı. Yazdım onlara inşallah hallolur. Kendi hataları. Devlete gidip derdimizi anlatmayız adamlar 60 dolara göre vergi kesmiş. Sinir krizi geçirecem.
daha bu sabah arkadasın kutusundakı faturada 15 dolar yazan urunde 600 kusur vergı almıslar bızımkılerdede var bı p7clık

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Muhammed efe
daha bu sabah arkadasın kutusundakı faturada 15 dolar yazan urunde 600 kusur vergı almıslar bızımkılerdede var bı p7clık
Az önce Ptt aradım 3 yere aktardı önce sonra mesai saatleri dışında olduğu için telefon açılmadı. Yav o kadar sövesim var ki. 35 dolara inidirimli aldığım şeyi gitmişler adamlar 60 dolar göstermişler. Bütün ürünlerin fiyatını indirimsiz göstermişler. Allah'ım delireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cımere yazmatan baska sansımız yok
Kanka aldığımız yerde mallık var. Ürünlere vergi çıkar bu bi ihtimal zaten ama indirimsiz fiyatları girdikleri için fazla çıktı şuan. Çekik gözlerine...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-02-10 161922.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-10 161922.png
    202.4 KB · Hit: 65

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Az önce Ptt aradım 3 yere aktardı önce sonra mesai saatleri dışında olduğu için telefon açılmadı. Yav o kadar sövesim var ki. 35 dolara inidirimli aldığım şeyi gitmişler adamlar 60 dolar göstermişler. Bütün ürünlerin fiyatını indirimsiz göstermişler. Allah'ım delireceğim.

Kanka aldığımız yerde mallık var. Ürünlere vergi çıkar bu bi ihtimal zaten ama indirimsiz fiyatları girdikleri için fazla çıktı şuan. Çekik gözlerine...
knk yukardakı mesajlara bak orda bırı resım atmıs bu sabah 15 dolar yazan urune 600 kusur vergı cıkarmıslar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Muhammed efe
knk yukardakı mesajlara bak orda bırı resım atmıs bu sabah 15 dolar yazan urune 600 kusur vergı cıkarmıslar
Tamam işte onda da indirimsiz halini yazmışlar. Ulan hadi ben bi şekilde öderim de o kadar gariban çoluk çocuk var. Aileleri onlara mokoko yapar ona da yanıyorum. Benim vergi borcumu onlar geri yatırmasın 23 doların 13 dolarını geri vermesinler. Gider onları üst üste koyar şamarlarım.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
Maile de cevap vermiyolar :D başka nerden ulaşabiliriz

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Tamam işte onda da indirimsiz halini yazmışlar. Ulan hadi ben bi şekilde öderim de o kadar gariban çoluk çocuk var. Aileleri onlara mokoko yapar ona da yanıyorum. Benim vergi borcumu onlar geri yatırmasın 23 doların 13 dolarını geri vermesinler. Gider onları üst üste koyar şamarlarım.
aynn knkm samarlarsın :)

kıme maıl atıyon

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Muhammed efe

kıme maıl atıyon
Kaşmerler zürafa takvimini kutluyorlar şu an. Takvimlerine de...

kıme maıl atıyon
Harbi 15 dolar yazmasına rağmen adama kitlemişler aga.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kaşmerler zürafa takvimini kutluyorlar şu an. Takvimlerine de...

Harbi 15 dolar yazmasına rağmen adama kitlemişler aga.
dedım sana bızımkılerdede war bır p7clık dıye

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Muhammed efe
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Aşko Kuşko
Yunexpressten sonra aras kargoyla bugün geldi. Hiç 1 TL vergi ödemedim arkadaşlar.

PTT ile gelince sanırım vergi çıkıyormuş. Klavyenin sesi muazzam videolardakinden daha güzel. Aldığım klavye buydu:

Ajazz AK820 Pro Mechanical Keyboard
Purple / Wireless + TFT Screen / Gift Linear

Bu klavyenin yazılımını biraz bulmakta zorlandım. Siz şu linkten indirebilirsiniz. En alttaki.
AJAZZ_AK820Pro(Tripe Mode)RGB_Keyboard driver_V1.2.rar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,834
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom