Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
benim hala ne kod var ne sey beklıyorum 11 gündür ucuyor
bızım aynı gelcek knk bır konamadı yerebenim hala ne kod var ne sey beklıyorum 11 gündür ucuyor
benim hala ne kod var ne sey beklıyorum 11 gündür ucuyor
Benim 8 gün havada gözüktü. Eşşek herifler 35 dolar yerine 60 dolar göstermişler ürünleri 720 lira vergi çıktı. Yazdım onlara inşallah hallolur. Kendi hataları. Devlete gidip derdimizi anlatmayız adamlar 60 dolara göre vergi kesmiş. Sinir krizi geçirecem.bızım aynı gelcek knk bır konamadı yere
daha bu sabah arkadasın kutusundakı faturada 15 dolar yazan urunde 600 kusur vergı almıslar bızımkılerdede var bı p7clıkBenim 8 gün havada gözüktü. Eşşek herifler 35 dolar yerine 60 dolar göstermişler ürünleri 720 lira vergi çıktı. Yazdım onlara inşallah hallolur. Kendi hataları. Devlete gidip derdimizi anlatmayız adamlar 60 dolara göre vergi kesmiş. Sinir krizi geçirecem.
Az önce Ptt aradım 3 yere aktardı önce sonra mesai saatleri dışında olduğu için telefon açılmadı. Yav o kadar sövesim var ki. 35 dolara inidirimli aldığım şeyi gitmişler adamlar 60 dolar göstermişler. Bütün ürünlerin fiyatını indirimsiz göstermişler. Allah'ım delireceğim.daha bu sabah arkadasın kutusundakı faturada 15 dolar yazan urunde 600 kusur vergı almıslar bızımkılerdede var bı p7clık
Kanka aldığımız yerde mallık var. Ürünlere vergi çıkar bu bi ihtimal zaten ama indirimsiz fiyatları girdikleri için fazla çıktı şuan. Çekik gözlerine...cımere yazmatan baska sansımız yok
knk yukardakı mesajlara bak orda bırı resım atmıs bu sabah 15 dolar yazan urune 600 kusur vergı cıkarmıslarAz önce Ptt aradım 3 yere aktardı önce sonra mesai saatleri dışında olduğu için telefon açılmadı. Yav o kadar sövesim var ki. 35 dolara inidirimli aldığım şeyi gitmişler adamlar 60 dolar göstermişler. Bütün ürünlerin fiyatını indirimsiz göstermişler. Allah'ım delireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka aldığımız yerde mallık var. Ürünlere vergi çıkar bu bi ihtimal zaten ama indirimsiz fiyatları girdikleri için fazla çıktı şuan. Çekik gözlerine...
Tamam işte onda da indirimsiz halini yazmışlar. Ulan hadi ben bi şekilde öderim de o kadar gariban çoluk çocuk var. Aileleri onlara mokoko yapar ona da yanıyorum. Benim vergi borcumu onlar geri yatırmasın 23 doların 13 dolarını geri vermesinler. Gider onları üst üste koyar şamarlarım.knk yukardakı mesajlara bak orda bırı resım atmıs bu sabah 15 dolar yazan urune 600 kusur vergı cıkarmıslar
aynn knkm samarlarsınTamam işte onda da indirimsiz halini yazmışlar. Ulan hadi ben bi şekilde öderim de o kadar gariban çoluk çocuk var. Aileleri onlara mokoko yapar ona da yanıyorum. Benim vergi borcumu onlar geri yatırmasın 23 doların 13 dolarını geri vermesinler. Gider onları üst üste koyar şamarlarım.
kıme maıl atıyonMaile de cevap vermiyolar başka nerden ulaşabiliriz
Maile de cevap vermiyolar başka nerden ulaşabiliriz
Kaşmerler zürafa takvimini kutluyorlar şu an. Takvimlerine de...aynn knkm samarlarsın
kıme maıl atıyon
Harbi 15 dolar yazmasına rağmen adama kitlemişler aga.aynn knkm samarlarsın
kıme maıl atıyon
dedım sana bızımkılerdede war bır p7clık dıyeKaşmerler zürafa takvimini kutluyorlar şu an. Takvimlerine de...
Harbi 15 dolar yazmasına rağmen adama kitlemişler aga.
30 kişi birbirine yönlendiriyor bu nedir arkadaş. Yarın bi 1500 kişi arar Ptt'yidedım sana bızımkılerdede war bır p7clık dıye
Diğer şikayetlerde sonuç aldın mı?Cimere şikayet ettim, bakalım göreceğiz 3. Şikayetim