Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Öyle maalesef :D Gümrük memuru karısı tarafından aldatıldığını öğrendi galiba bu hafta, siniri bizden çıkarıyo:D
Aga bunlar 90 dolara ürün alana adamada 35 dolara ürün alan adamada aynı vergiyi kesmiş. Aradım hepsi topu birbirine atıyor. Hakkımızı savunmazsak bunlar bize geçirir. Hep birlikte hücum.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer
Aga bunlar 90 dolara ürün alana adamada 35 dolara ürün alan adamada aynı vergiyi kesmiş. Aradım hepsi topu birbirine atıyor. Hakkımızı savunmazsak bunlar bize geçirir. Hep birlikte hücum.
Vergi itirazı yapmak gerekiyo dilekçeyle

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Vergi itirazı yapmak gerekiyo dilekçeyle
İşte onun içinde fatura lazım. Onun içinde firmanın maillere bakması lazım ama bakmıyor. İnşallah kargo üstünde ki ücreti kabul ederler fatura istemeden. Ptt kendi içinde 10 tane birime yönlendirdi insanla alay ediyorlar. Sikaytvar'a yazıyorsun adamların umrunda bile değil. Topluca iki ucu boklu derneği tuttuk.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
güncelleme gelmiş bana . sizede geldimi ?

1707656180009.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Kargo bugün elime ulaştı daha demin teslim aldım. klavye sağlam bir sıkıntısı yok. Tek sıkıntı 667 TL vergi ödemem. Kargonun üzerinde ki fotoğrafları ekliyorum. Gümrük memuru neye dayanarak böyle fiyat çekmiş bilmiyorum. Şaka gibi... Adamlar 15 usd yazmış üstüne. Kargo paketinin ve klavye kutusun da vs başka hiç bir yerde ne fiyat ne başka bişey içeren kağıt yok.
Kankam sen vergi konusunda itiraz ettin mi? Naptın bu konuda banada 730 lira vergi çıktıda. PTT arayacağım yarın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncelleme gelmiş bana . sizede geldimi ?

Alıntıyı görüntüle
Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki Singapur pos üzerinden gelenler PTT değilde, Aras ile geliyor.

benim kargo ankaraya geldi..aras kargoda şuanda..sadece kargo mesajı geldi herhangi bi ücret mesajı gelmedi..gümrükte vergi çıksa mesaj gelirdi değilmi?
Kanka Singapur pos ile mi geldi acaba senin kargo?

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Kankam sen vergi konusunda itiraz ettin mi? Naptın bu konuda banada 730 lira vergi çıktıda. PTT arayacağım yarın.

Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki Singapur pos üzerinden gelenler PTT değilde, Aras ile geliyor.

Kanka Singapur pos ile mi geldi acaba senin kargo?
Cimer üzerinden şikayet oluşturdum kanka. onun dışında bir şey yapmadım. dilekçe hazırlayıp vermedim. çünkü ptt ile uğraşmak istemiyorum nefret ediyorum. Cimer-Ticaret bakanlığı uğraşsın benim için.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Cimer üzerinden şikayet oluşturdum kanka. onun dışında bir şey yapmadım. dilekçe hazırlayıp vermedim. çünkü ptt ile uğraşmak istemiyorum nefret ediyorum. Cimer-Ticaret bakanlığı uğraşsın benim için.
Ödemeden şikayet ettin umarım ödedikten sonra süreç çok uzar. Ben yarın arayacağım ödemeden bakalım duruma göre bilgilendiririm senide. Yazık günah bunlar nasıl kesti bu vergiyi. Diycem ki yanlışlık oldu ama yok herkese bu paraları kesmişler.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Ödemeden şikayet ettin umarım ödedikten sonra süreç çok uzar. Ben yarın arayacağım ödemeden bakalım duruma göre bilgilendiririm senide. Yazık günah bunlar nasıl kesti bu vergiyi. Diycem ki yanlışlık oldu ama yok herkese bu paraları kesmişler.
Ödemeden ettim 2 defa. Ödedikten sonra bir kere daha ettim. geçen sayfalarda yer alan yazılarım var bakabilirsin.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,436
İsim
Muhammed efe
Ödemeden ettim 2 defa. Ödedikten sonra bir kere daha ettim. geçen sayfalarda yer alan yazılarım var bakabilirsin.
Bulamadım diğer sayfalarda. Sonuç çıkacağını sanmıyorum ama bende edeceğim şikayet.

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Benimkide elime ulaştı geçen hafta geldi ama evde yoktum komşudaydı

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler suan benimkide kalkış limanından ayrılma diyor

Top Bottom