Palo DAYI 👑
80+ Gold
Knk galiba daha yeni ulkdeden cikip buraya geliyorbende de aynı yazıyor ne anlama geliyor
Knk galiba daha yeni ulkdeden cikip buraya geliyorbende de aynı yazıyor ne anlama geliyor
Linklere tiklasana knk ordan yönlendirir herhaldeCimerden bugün cevap gelmiş. Ürünü geri istemişler galiba ama ürün elimde ki, anlamadım.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak nereye göndericem hangi kod ile ne yapacağım bir şey de deselerdi keşke.
Ne zaman sipariş gecmistin knkan itibari ile ak820prodan yazıyorum hissiyat olarak mükemmel bi klavye olmuş bence parasının son kuruşuna kadar değer. yunexpress ve aras kargo 1 kuruş da vergi ödemedim.
Yanwen ile gelenleri Ptt'ye vermişler, daha yavaş gelmiş ve vergi çıkmış. Bu arada benim Malezya üzerinden gelene vergi kesmişler, Singapur üzerinden gelene Ptt barkodu açmamışlar sanırım Aras ile gelecek. Senin detaylarda hangi ülke üzerinden geldiği yazıyor kankam?an itibari ile ak820prodan yazıyorum hissiyat olarak mükemmel bi klavye olmuş bence parasının son kuruşuna kadar değer. yunexpress ve aras kargo 1 kuruş da vergi ödemedim.
Gümrüğe tekrar çağırıyorlar. Senin götürmen lazım. Bende şikayet edecektim ancak uğraşmak istemiyorum. Sen ne yapacaksın?Cimerden bugün cevap gelmiş. Ürünü geri istemişler galiba ama ürün elimde ki, anlamadım.Alıntıyı görüntüle
Ek olarak nereye göndericem hangi kod ile ne yapacağım bir şey de deselerdi keşke.
January 17, 2024 at 4:05 am siparişe düştüğü an yazıyor. 2 gün öncesi falan olsa gerek konu açıldığı gece gift switchler bitmeden gift almistimNe zaman sipariş gecmistin knk
çin hk tr diye gözüküyor rota. yunexpress takip numarası dışında bir de palexpress diye bir şey var onun haricinde bir şey yokYanwen ile gelenleri Ptt'ye vermişler, daha yavaş gelmiş ve vergi çıkmış. Bu arada benim Malezya üzerinden gelene vergi kesmişler, Singapur üzerinden gelene Ptt barkodu açmamışlar sanırım Aras ile gelecek. Senin detaylarda hangi ülke üzerinden geldiği yazıyor kankam?
Gümrüğe tekrar çağırıyorlar. Senin götürmen lazım. Bende şikayet edecektim ancak uğraşmak istemiyorum. Sen ne yapacaksın?
Kankam ben 2 ürün aldım. Diğeri değişik ve anlamadığım şekilde döviz bürosuna falan girdi diye gözüktü. Ancak ilk fotodaki ürün gözükmedi. Ve diğer ürün daha Malezya'da iken ptt barkodu oluşturuldu. Bu ürün direkt Hong kong'dan gelecek gözüküyor ve döviz bürolarına vs girmedi. Umarım bunda vergi çıkmaz. 2 foto 2 farklı ürünün paket verileri.January 17, 2024 at 4:05 am siparişe düştüğü an yazıyor. 2 gün öncesi falan olsa gerek konu açıldığı gece gift switchler bitmeden gift almistim
çin hk tr diye gözüküyor rota. yunexpress takip numarası dışında bir de palexpress diye bir şey var onun haricinde bir şey yok
İnşallah bu Siganpur pos ile gelenlerde vergi çıkmıyordur. Bende Malezya üzerinden gelende çıktı bari bunda çıkmasın
Senle benimki birebir aynı bakalım pttnin eline düşmez inşallah urunler
umarım kankı bakalım yaSenle benimki birebir aynı bakalım pttnin eline düşmez inşallah urunler
Hocam açıklama kısmına ne yazdınız acabaan itibari ile ak820prodan yazıyorum hissiyat olarak mükemmel bi klavye olmuş bence parasının son kuruşuna kadar değer. yunexpress ve aras kargo 1 kuruş da vergi ödemedim.