Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
Bende yok oYok cikmiyo bide bende böyle bisey yazıyor en ustte
Bende yok oYok cikmiyo bide bende böyle bisey yazıyor en ustte
Benimkinde ptt posta die yazdılar.Yok cikmiyo bide bende böyle bisey yazıyor en ustte
Burası gözüküyor. Arayıp sor istersen.Eskişehir de yaşıyorum burada o kurum var mı ki?
dur bende bakim bi knk laBenimkinde ptt posta die yazdılar.
Alıntıyı görüntüle
bende aynı renk aldım renk fena kankı umarım gelırsen bende atıcam fotografarkadaşlar ak820 pro cumartesi gelmişti fakat şimdi açıp deneyebildim.
Arkadaşım flyfish switch almıştı dareu ek75 promla aynı gibi gelmişti sesi, şuan gift switchle yazıyorum sesi efsane. custom toplasam böyle bir sesi zor yakalarım gibi geliyor. tek kelimeyle bayıldım klavyeye türkiyeye satışlar açılırsa 1 tane daha çekerim yedekte beklesin bu fiyata böyle bir parça zor bulunur.
Alıntıyı görüntüle
Bende gift switch seçmiştim aynı renk .arkadaşlar ak820 pro cumartesi gelmişti fakat şimdi açıp deneyebildim.
Arkadaşım flyfish switch almıştı dareu ek75 promla aynı gibi gelmişti sesi, şuan gift switchle yazıyorum sesi efsane. custom toplasam böyle bir sesi zor yakalarım gibi geliyor. tek kelimeyle bayıldım klavyeye türkiyeye satışlar açılırsa 1 tane daha çekerim yedekte beklesin bu fiyata böyle bir parça zor bulunur.
Alıntıyı görüntüle
yanwen ya da yunexpress ile gönderir misiniz diye metin atmıstı arkadaşlar onu direkt mail olarak yolladım ertesi gün cevap verdiler zaten göndeririz diyeHocam açıklama kısmına ne yazdınız acaba
aynısından yazıyorum hocam dediklerinize aynen katılıyorum custom toplasam belki zor elde edeceğim bir ses. hissiyatı icin beklentim cok yüksekti beklentimin bile üstünde diyebilirim abartı tatlı.arkadaşlar ak820 pro cumartesi gelmişti fakat şimdi açıp deneyebildim.
Alıntıyı görüntüle
epomakerda da aynı fiyatarkadaşlar ak820 pro cumartesi gelmişti fakat şimdi açıp deneyebildim.
Alıntıyı görüntüle
sana vergi çıktı mı knk gözüküyor muBenimkinde ptt posta die yazdılar.
Alıntıyı görüntüle
Henüz gözükmedi. Gümrük ten geçince kitlerler gibi geliyorsana vergi çıktı mı knk gözüküyor mu