Siyah renginde gift kalmamış fly fish kafa üfülemeyecek düzeydeyse benim için sıkıntı yok
Siyah renginde gift kalmamış fly fish kafa üfülemeyecek düzeydeyse benim için sıkıntı yok
Kendi tercihin hangisi hoşuna gidiyorsaSiyah mı daha guzel beyaz mı arkadaşlar
%30Kendi tercihin hangisi hoşuna gidiyorsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merak etiğim bişe var. Yun express veya Yanwen express ile gelmezse çıkan vergi ne kadar olur.
Sessiz ve tok sesi olduğu için gift çektim , gönül isterdi siyah ama beyaz mor aldım
Rog Turkcell'de indirime girmişti 1999 liraya almamıştım ya ne gerek var diye şimdi gittim wireless aldım keşke rog alsaydimBu şarj süresi beni çok üzüyor. Böyle bir şeye niyetleniyorum ancak 2 günde bir zırt pırt şarja takmak sinirimi bozacağından vazgeçiyorum. Şuan Rog Falchion Wireless var, abartısız 35-40 günde bir şarja takıyorum, şarjı mükemmel gidiyor.
O klavye rog ismini hak etmiyor bana kalırsa. Üzülecek bir şey yokRog Turkcell'de indirime girmişti 1999 liraya almamıştım ya ne gerek var diye şimdi gittim wireless aldım keşke rog alsaydim
O zamanki kur ile şuan ki kur aynı değil. Sanırım çok iyi bir klavye değildi o ben de almayı düşündüm pahalı geldi o dönemRog Turkcell'de indirime girmişti 1999 liraya almamıştım ya ne gerek var diye şimdi gittim wireless aldım keşke rog alsaydim
Olabilir bilmiyorum şimdi dünya para olmuş ama 35 40 gün şarjda fenaO klavye rog ismini hak etmiyor bana kalırsa. Üzülecek bir şey yok