Kuponla 45 dolar ziraat ile aldım 1400 civarı bişe kestikaç dolardan aldınız arkadaşlar? 65 dolar gözüküyor. banka kuruyla falan 2000 lirayı rahatlıkla geçer.
Kuponla 45 dolar ziraat ile aldım 1400 civarı bişe kestikaç dolardan aldınız arkadaşlar? 65 dolar gözüküyor. banka kuruyla falan 2000 lirayı rahatlıkla geçer.
Gift daha sesiz diyorlar ama ben aradaki farkı anlamadım videolardanSwitchlerin hangisi sessiz
Şuan gönderim açıldı mı?Kuponla 45 dolar ziraat ile aldım 1400 civarı bişe kesti
kupon kodunu yazarsanız 45 dolarkaç dolardan aldınız arkadaşlar? 65 dolar gözüküyor. banka kuruyla falan 2000 lirayı rahatlıkla geçer.
Daha açılmadı diye biliyorum ama deneyin biŞuan gönderim açıldı mı?
Katılıyorum benim kargom 2 gün sonra yollandı aynı saatte alan arkadaşımın maile bile cevap vermedilerNe düzen var ne sistem kafalarına estiği gibi takılıyorlar. Ürün alırsın kaç hafta beklersin en ufak hareket olmaz senden haftalar sonra alanın ürününü direkt kargolarlar. Mail atarsın cevap vermezler canlı destek desen hak getire. Geleceği yok siparişin bari iptal edeyim dersin ama öyle bir seçeneğin yok. Yani elle tutulur iyi bir tarafları yok şanslıysan hemen gönderilenlerden olursun değilsende süründürürler beklersin. 12 gün önce sipariş verdim sipariş verirken tcmi girdim kargo vergi için mail attım 4 gün sonra cevap verdiler yunexpress ile gönderilecek diye üstünden 8 gün geçti hala tık yok mail atıyorum cevap yok. Umarım neden öyle dediğimi açıklayabilmişimdir.
Adam haklı ben 16sında aldım ses seda yok, 17-18inde alanların gönderilmiş. canlı destekten ses yok, 4-5 mail attım ses yok öle bir durum canlı destek bir ara bişeyler yazdım 31inde stok gelcek gibisinden, bende şuan stoklar var , benden sonra alanların kargolandı bile benim ki niye olmadı diyorum ses yok tabi, hak getireNe düzen var ne sistem kafalarına estiği gibi takılıyorlar. Ürün alırsın kaç hafta beklersin en ufak hareket olmaz senden haftalar sonra alanın ürününü direkt kargolarlar. Mail atarsın cevap vermezler canlı destek desen hak getire. Geleceği yok siparişin bari iptal edeyim dersin ama öyle bir seçeneğin yok. Yani elle tutulur iyi bir tarafları yok şanslıysan hemen gönderilenlerden olursun değilsende süründürürler beklersin. 12 gün önce sipariş verdim sipariş verirken tcmi girdim kargo vergi için mail attım 4 gün sonra cevap verdiler yunexpress ile gönderilecek diye üstünden 8 gün geçti hala tık yok mail atıyorum cevap yok. Umarım neden öyle dediğimi açıklayabilmişimdir.
Vergi çıkmaz diyolar yanwende bende 15 ocakta ak992 aldim tc istediler verdim ama gelişme yok17 ocakta AK820 pro sipariş vermiştim bugün kargoya vermişler çok şükür, PostaItaliane diye bir siteden kargomu takip edebilirmişim herhangi bir vergi vs. çıkacak mı? Mail üzerinden Yanwen express aracılığıyla göndereceğiz demişlerdi.
Alıntıyı görüntüle