Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Switchlerin hangisi sessiz

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Alkan Köroğlu

Ekler

• IMG_3321.png
    IMG_3321.png
    320.2 KB · Hit: 73

Palo DAYI 👑

80+ Gold
arkadaşlar yenı goruyo sanırım ama en son turkıye gonderımlerı kapanmıstı dıye bılıyorum

ChristianSerratos

80+ Silver
Ne düzen var ne sistem kafalarına estiği gibi takılıyorlar. Ürün alırsın kaç hafta beklersin en ufak hareket olmaz senden haftalar sonra alanın ürününü direkt kargolarlar. Mail atarsın cevap vermezler canlı destek desen hak getire. Geleceği yok siparişin bari iptal edeyim dersin ama öyle bir seçeneğin yok. Yani elle tutulur iyi bir tarafları yok şanslıysan hemen gönderilenlerden olursun değilsende süründürürler beklersin. 12 gün önce sipariş verdim sipariş verirken tcmi girdim kargo vergi için mail attım 4 gün sonra cevap verdiler yunexpress ile gönderilecek diye üstünden 8 gün geçti hala tık yok mail atıyorum cevap yok. Umarım neden öyle dediğimi açıklayabilmişimdir.
Katılıyorum benim kargom 2 gün sonra yollandı aynı saatte alan arkadaşımın maile bile cevap vermediler

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mert Can
Ne düzen var ne sistem kafalarına estiği gibi takılıyorlar. Ürün alırsın kaç hafta beklersin en ufak hareket olmaz senden haftalar sonra alanın ürününü direkt kargolarlar. Mail atarsın cevap vermezler canlı destek desen hak getire. Geleceği yok siparişin bari iptal edeyim dersin ama öyle bir seçeneğin yok. Yani elle tutulur iyi bir tarafları yok şanslıysan hemen gönderilenlerden olursun değilsende süründürürler beklersin. 12 gün önce sipariş verdim sipariş verirken tcmi girdim kargo vergi için mail attım 4 gün sonra cevap verdiler yunexpress ile gönderilecek diye üstünden 8 gün geçti hala tık yok mail atıyorum cevap yok. Umarım neden öyle dediğimi açıklayabilmişimdir.
Adam haklı ben 16sında aldım ses seda yok, 17-18inde alanların gönderilmiş. canlı destekten ses yok, 4-5 mail attım ses yok öle bir durum :D canlı destek bir ara bişeyler yazdım 31inde stok gelcek gibisinden, bende şuan stoklar var , benden sonra alanların kargolandı bile benim ki niye olmadı diyorum ses yok tabi, hak getire :D

Burak_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Kaygusuz
Whatgeek epostalarıma hiç cevap vermedi ama şimdi yunexpress ile göndermişler. Umarım epostadaki kimlik numaramı eklemişlerdir. Kargoya vermeleri tam 6 gün sürdü.

Dostlar gümrükte kalırsa gümrük kişiye haber veriyor mu?

frqn

80+
Arkadaşlar çin yeni yıl tatili var ve uzun sürüyor, kargolanmayanlar çok telaş etmesin, kargolananlarda hemen gelecek diye beklemesin, siparişler birkaç hafta sarkabilir. Satıcı firma çalışsa lojistik firması tatil moduna geçmiş olabilir. Sipariş verirken sipariş notu ekleyebiliyorsunuz, sepete tıklayınca alt kısımda gözüküyor veya sepette iken yine bir sepet simgesi görünüyor oraya tıklayınca da yan tarafta not düşebileceğiniz alan var, buralarda kimlik numarası belirttiyseniz bir daha mail atmanıza gerek yok. Siparişin ulaşma süresi normalde iki hafta gibi ama şuan daha uzun sürebilir bilginiz olsun. Sipariş geçenler cevap alamıyorsa illaki alacaktır diye düşünüyorum, bölgedeki firmalar tatil sürecinde cevap bile vermeyebiliyorlar. Firmanın verdiği takip kodu ile kargo firmasının sitesinden sorgulama yapabiliyorsunuz. Kargo takipte International shipment release - Import yazdıktan sonra yerel kargo firmasına geçiyor paket, bu ifadeden paketin gümrükten geçtiğinin çıkarımını yapabiliyoruz.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
17 ocakta AK820 pro sipariş vermiştim bugün kargoya vermişler çok şükür, PostaItaliane diye bir siteden kargomu takip edebilirmişim herhangi bir vergi vs. çıkacak mı? Mail üzerinden Yanwen express aracılığıyla göndereceğiz demişlerdi.

1706006278549.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
17 ocakta AK820 pro sipariş vermiştim bugün kargoya vermişler çok şükür, PostaItaliane diye bir siteden kargomu takip edebilirmişim herhangi bir vergi vs. çıkacak mı? Mail üzerinden Yanwen express aracılığıyla göndereceğiz demişlerdi.

Alıntıyı görüntüle
Vergi çıkmaz diyolar yanwende bende 15 ocakta ak992 aldim tc istediler verdim ama gelişme yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,003
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom