Sipariş notuna yazmadım kargolandi benim stok durumuyla alakalısipariş notuna tc yazmayıp kargolanan yok galiba, siparişten 2 dk sonra mail attım ama halen kargolanmadı keşke sipariş notuna yazsaydım
Rastgele yolluyolar nota da yazdım maile de yazdım ses yok , maile cevap bile vermiyolarsipariş notuna tc yazmayıp kargolanan yok galiba, siparişten 2 dk sonra mail attım ama halen kargolanmadı keşke sipariş notuna yazsaydım
Hiç alakası yok. Tamamen rastgele. Veya diğer firmalardan şu an tedarik edemiyorlar. Ellerinde olanı direkt olluyorlar.sipariş notuna tc yazmayıp kargolanan yok galiba, siparişten 2 dk sonra mail attım ama halen kargolanmadı keşke sipariş notuna yazsaydım
Türkiyeye satış kapatıldı bi kaç gün önceBenim adresi kabul etmiyor ama adres yazmanın özel bir yöntemi mi var?
tr satısı kaptıldı buyuk ıhtımal cok talep war ve onları gondermeye calısıyolar bence benımde sıparsım hala duruyorBenim adresi kabul etmiyor ama adres yazmanın özel bir yöntemi mi var?
bende merak ıcındeyım sıparıs vermıstım 1 hafta sonra turkıyeye gonderım gecıcı surelıgıne kapatıldı dıye maıl geldı 2k para verdık umaraım sorun olmazDiyelim adamlar yollamıyor, paramızı geri alma ihtimalimiz var mı