sizin takip kodu da vr ile başlayıp yp ile mi bitiyor?Aynen
evetsizin takip kodu da vr ile başlayıp yp ile mi bitiyor?
Çok fazla müşteri edindiler kargolar gelir verilmeyenler verilir de umarım vergi çıkmaz, vergi çıkarsa firmanın yapacağı bir şey de yok.Whatgeek mağdurları ana konu açılsın
Varya daha oldugu gibi kutuda duruyor hiç kullanmadım denemek için açtım öyle kaldı bangoo almıştım 1200 felan galibaBen 1300'e almıştım 1 sene önce, bi ara 1100'e kadar düştü galiba
çok güzel klavye zamanında çok istedim de benimki iptal olmuştu , bence kullanınVarya daha oldugu gibi kutuda duruyor hiç kullanmadım denemek için açtım öyle kaldı bangoo almıştım 1200 felan galiba
Evet çok güzel tuş basması hassasiyet Neden iptal oldu ben suan eski kullanıyorum malum o giderse onu kullanacağım eskisi tuşları ile bi modifiye felançok güzel klavye zamanında çok istedim de benimki iptal olmuştu , bence kullanın
stok bitmiş bitmesine rağmen satmaya devam etmişler o yüzden göndermemişlerdi , ben olsam eskiyi falan atardım köşeye bw geçerdim direktEvet çok güzel tuş basması hassasiyet Neden iptal oldu ben suan eski kullanıyorum malum o giderse onu kullanacağım eskisi tuşları ile bi modifiye felan
Demii bide Allah etmesin kullanmadan ölür giderim felan içimde kalırstok bitmiş bitmesine rağmen satmaya devam etmişler o yüzden göndermemişlerdi , ben olsam eskiyi falan atardım köşeye bw geçerdim direkt
Ben de o günün sabahı saat 10 gibi almıştım. Ne postalardan ne de canlı destekten yanıt alabildim.Benimde kargo verilmedi, 17 ocak saat 3.45 am de sipariş vermiştim.
Aman hocamDemii bide Allah etmesin kullanmadan ölür giderim felan içimde kalır