Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,077
İsim
yusuf ecer

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Muhammed efe
Benim verildi ama kargo durumunu anlayamadım
yanwen ile kargoya verildi ama son taşıyıcı Pos Malaysia olarak güncellendi umarım vergi çıkmaz
Yine senin ürünü kargoya vermişler bende onu bile vermediler. Muhtemelen tekrar vergi anlaşmalı bir kargo firması ile çalışmaya başlamışlardır. Yoksa kimse onlardan bir daha alışveriş yapmaz. Aniden ortadan yok oluyorlar.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,319
İsim
Kadir
Yine senin ürünü kargoya vermişler bende onu bile vermediler. Muhtemelen tekrar vergi anlaşmalı bir kargo firması ile çalışmaya başlamışlardır. Yoksa kimse onlardan bir daha alışveriş yapmaz. Aniden ortadan yok oluyorlar.
Onun sebebi çinde kutlanacak bayram 1-2 hafta sürüyormuş bundan dolayıymış ne kadar doğru bilmiyorum. Bence bu kadar sipariş geleceğini de tahmin etmediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vergi çıkarsa %33 hiçbir avantajı kalmıyor ürünün

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Muhammed efe
Onun sebebi çinde kutlanacak bayram 1-2 hafta sürüyormuş bundan dolayıymış ne kadar doğru bilmiyorum. Bence bu kadar sipariş geleceğini de tahmin etmediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vergi çıkarsa %33 hiçbir avantajı kalmıyor ürünün
O konuyu ben açtım zaten. Ama 2 Ocak'ta bile sipariş veren adamın kargosunu daha kargoya vermemişler. Bayram olayı doğru Çin'in bazı bölgelerinde 2-7 Şubat arası bazı bölgelerinde 27 ocak-7 Şubat arası falan tatil oluyor. Bütün ülke bir yerden bir yere göç ettiği için muhtemelen onlarında tedarik sorunu oldu. Ama insan bi bilgilendirme yapar. Mail atıyoruz dönüş yapmıyorlar. Bu kadarda hovarda olmaları değişik. Vergi keseceklerini sanmam.

ChristianSerratos

80+ Silver
Çarşamba günü aldım cuma yollandı ys830

ChristianSerratos

80+ Silver

ChristianSerratos

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,332