ChristianSerratos
80+ Silver
Oo
Hayırlı olsun ne geldiLAN GELMİŞ
Hayırlı olsun ne geldiLAN GELMİŞ
Klavye stoğa geldi, almayı düşünüyordum üzülmüştüm bitinceOo
Hayırlı olsun ne geldi
Tr satışı kapattılarKlavye stoğa geldi, almayı düşünüyordum üzülmüştüm bitince
LANET OLSUNTr satışı kapattılar
Değerli Türk Müşterimiz,LANET OLSUN
Ürün tekrar stokta arkadaşlar ama başka forumda bir kişiye "türkiye için sipariş kanalını geçici olarak kapattık" diye mail yollamışlar haberiniz olsun.Sepette AK82030 kodunu kullanın. Beleş klavye. Yanwen express veya Yun express ile göndermelerini rica edin.
Ajazz AK820 Pro Mechanical Keyboard
The AK820 Pro features a 0.85" TFT Color Screen with great picture clarity and excellent brightness. At-a-glance viewing of the time, date, battery, connection status and other keyboard details is made possible and you can even customize GIF animations to your liking.www.whatgeek.com
Gift Switch ses testi:
Klavyeyi Poste Italiane ile göndermişler bu kargo firmasıyla ürün geldi mi hiç? Umarım vergi çıkmaz içerisine girip baktığımda yanwen yazıyor amaÜrün tekrar stokta arkadaşlar ama başka forumda bir kişiye "türkiye için sipariş kanalını geçici olarak kapattık" diye mail yollamışlar haberiniz olsun.
Hiç bu kargoyla verileni duymadım daha. Umarım çıkmaz.Klavyeyi Poste Italiane ile göndermişler bu kargo firmasıyla ürün geldi mi hiç? Umarım vergi çıkmaz
Mailde Poste Italiane tracking number yazıyor ama içine baktığınızda yanwen değil mi?Kargom verilmiş YANWEN ile geliyor
Sonu yp ile bitiyor. Umarım vergi çıkmazKlavyeyi Poste Italiane ile göndermişler bu kargo firmasıyla ürün geldi mi hiç? Umarım vergi çıkmaz içerisine girip baktığımda yanwen yazıyor ama
AynenMailde Poste Italiane tracking number yazıyor ama içine baktığınızda yanwen değil mi?