Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

oliveforge99

80+ Silver
Ayrıca, son iş ayarlamaları nedeniyle Türkiye sipariş kanalını geçici olarak kapattığımızı da bildirmek isteriz. Bu geçiş sırasında anlayışınız takdir edilmektedir.

Sipariş geçici olarak kapatıldı, kargolarla ilgili bilgilendirme yok
Ben destekten sordum. Depodan rastgele çıkıyor yollayacağız dedi. Hangi kargoyla göndereceklerinin bilgisini vermediler.

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
anlık olarak yeni sipariş oluşturulmuyor. önceden sipariş verenlerinkini göerecekler sanırım kimlik mumaramı istediler çünkü.
Ekran görüntüsü 2024-01-19 103213.png

gamuza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan Alat
Mail geldi türkiyeye geçici satışı durdurmuşlar fazla siparişten dolayı, sipariş verenlerin gelecek muhtemelen yeni sipariş oluşturulamıyor türkiye için

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
Ayrıca, son iş ayarlamaları nedeniyle Türkiye sipariş kanalını geçici olarak kapattığımızı da bildirmek isteriz. Bu geçiş sırasında anlayışınız takdir edilmektedir.

Sipariş geçici olarak kapatıldı, kargolarla ilgili bilgilendirme yok
zaten sipariş verenler için sorun yok bence, az önce benimki kargolanmış, bilgilendirme maili geldi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,509
İsim
Oğuz
bana da mail geldi maili alan herkes buraya düştü sanırım :D

tcyi iletmiştim bu maile cevap olarak tekrar ilettim acaba sıkıntı var mıdır, siparişler kısmında ürün gözüküyor da kargoyla ilgili bir bilgi yok hala
Bu TC'yi mail ile attınız değil mi?

TC numaramı isterken TR satışlarını durdurduklarını söylediler (geçici sanırım)

ChristianSerratos

80+ Silver
We will send out your order normally. Bu ne demek

ChristianSerratos

80+ Silver

ChristianSerratos

80+ Silver
Gönderdikleri hepsi standart kargo zaten, önemli olan hangi firma ile gönderecekleri. O da nasip.
Maile ilk cevap verdiklerin de yunexpres ile göndereceklerini söylemişlerdi o zaman sorun yok

Top Bottom