ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
2.elde de hiç satan yok ki bu klavyeyi kara borsada gibi mübarek2700 liraya denk geliyor arada needeyse 1.5k fark var bence alma
2.elde de hiç satan yok ki bu klavyeyi kara borsada gibi mübarek2700 liraya denk geliyor arada needeyse 1.5k fark var bence alma
buna benzer baska klavyeler bulursun indirimde yine bu sitede bekle bence2.elde de hiç satan yok ki bu klavyeyi kara borsada gibi mübarek
Beklemekten başka çare görünmüyor gibi bu gidişle zaten, teşekkür ederimbuna benzer baska klavyeler bulursun indirimde yine bu sitede bekle bence
sipariş verenlerin kargo gelsin millet yavaştan satmaya başlayabilir belki uyguna bulursun yine2.elde de hiç satan yok ki bu klavyeyi kara borsada gibi mübarek
Umarım dediğiniz gibi olur şuanlık yok 2.elde, beklemedeyimsipariş verenlerin kargo gelsin millet yavaştan satmaya başlayabilir belki uyguna bulursun yine
Onu söyleyemiyoruz maalesefBugün ile birlikte 2 gün oldu, ne zaman verilir acaba beklemedeyiz inş yarın olur
Arkadaşa amazondan aldığımız ürün bile 10 gün civarında geldi, sıkıntı yok dün bir bugün ikiİki gündür benim kargoyu da yollamıyolar valla
Whatgeek’e stok gelmişBen yetişemedim stok kalmamış
AJAZZ AK820PRO 75% TKL Mekanik Oyun Klavyesi,2.4G Kablosuz/BT5.1/USB-C Kablolu,TFT Renkli Ekran ve CNC Düğmeli 81 Tuş,RGB Aydınlatma-Mor Beyaz https://amzn.eu/d/cKXQotJ
Buradaki aynısı mı buradan alsam pahalıya mı gelmiş olur
Çok istiyorum bu klavyeyi
Kardeşime beyazını alacaktımWhatgeek’e stok gelmiş
Evet bende denedim bu hatayı alıyorum.Kardeşime beyazını alacaktım
Your order cannot be shipped to the selected address. Review your address to ensure it's correct and try again, or select a different address.
Uyarısı veriyor sepette, yeni siparişlerde Türkiye'ye gönderimi durdurdular sanırım