Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
Kardeşime beyazını alacaktım
Your order cannot be shipped to the selected address. Review your address to ensure it's correct and try again, or select a different address.
Uyarısı veriyor sepette, yeni siparişlerde Türkiye'ye gönderimi durdurdular sanırım
önceki stokların hepsini biz aldık galiba 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Hamza özel
Türkiyeye gönderim yapmıyorlar artık heralde:)

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
YUNUS
Yahu Nasil olur yaw. TR gondermiyorlar..

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,206
İsim
Kadir
bugün kargoya vermişler benim fekeri. maile de geç cevap verdiğimiz için özür dileriz falan yazmışlar
hangi kargo firmasıyla göndermişler hocam? 3 kez mail attım yanwen veya yuan olsun diye inşallah dikkat ederler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu Nasil olur yaw. TR gondermiyorlar..
vergi ve kargo maliyetinden bence

..............

80+ Bronze
hangi kargo firmasıyla göndermişler hocam? 3 kez mail attım yanwen veya yuan olsun diye inşallah dikkat ederler
Mesaj otomatik birleştirildi:

vergi ve kargo maliyetinden bence
yunexpress ile gönderiyorlar hocam maili dikkate aldılar mı bilmiyorum ama yazmıştım

oliveforge99

80+ Silver
Mail geldi şimdi. Kimlik numaramı atmıştım. Yine istemişler. Mail de bir de şöyle bir kısım var

“Additionally, we would like to inform you that, due to recent business adjustments, we have temporarily closed the Turkish order channel. Your understanding is appreciated during this transition.”

Yani gönderimi durdurmuşlar.

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
1705649050994.png

yunexpress ile göndermek pahalı geldi herhalde

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,206
İsim
Kadir
Geçici olarak satışları durdurmuşlar evet maili geldi şimdi bana da. Büyük ihtimalle kargo firmalarıyla problem yaşadılar ya da tedarik sıkıntısı
vergisiz gelsin ne zaman geliyorsa gelsin başka bir şey istemiyorum

..............

80+ Bronze
Mail geldi şimdi. Kimlik numaramı atmıştım. Yine istemişler. Mail de bir de şöyle bir kısım var

“Additionally, we would like to inform you that, due to recent business adjustments, we have temporarily closed the Turkish order channel. Your understanding is appreciated during this transition.”

Yani gönderimi durdurmuşlar.
ee iade mi edeceklermiş hocam

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,206
İsim
Kadir
ee iade mi edeceklermiş hocam
Ayrıca, son iş ayarlamaları nedeniyle Türkiye sipariş kanalını geçici olarak kapattığımızı da bildirmek isteriz. Bu geçiş sırasında anlayışınız takdir edilmektedir.

Sipariş geçici olarak kapatıldı, kargolarla ilgili bilgilendirme yok

Emre Uney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre
bana da mail geldi maili alan herkes buraya düştü sanırım :D

tcyi iletmiştim bu maile cevap olarak tekrar ilettim acaba sıkıntı var mıdır, siparişler kısmında ürün gözüküyor da kargoyla ilgili bir bilgi yok hala

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mert Can
Bana da bugün identity için mail göndermişler. 2 gün önce 2 sefer atmıştım ama bu sefer yine attım :D Ek olarak stok varken almıştım ama canlı destekten şöyle bir mesaj aldım. Ayın 30unda stok mu gelecekmiş? stok varken almamın mantığı ne onu anlayamadım.
1705649649679.png

Top Bottom