Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

6khn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gökhan
Tam istediğim klavye idi yetişemedim :(

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Emre Efe
@freygasm ben bunlara dediğiniz markalar ile kargolayıın demiştim onlar da tamam onlardan biriyle göndericez demişlerdi bugün kargoya vermişler kargoya verdikleri firma posteitaliane sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Oğuz

Emre Uney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre
@freygasm ben bunlara dediğiniz markalar ile kargolayıın demiştim onlar da tamam onlardan biriyle göndericez demişlerdi bugün kargoya vermişler kargoya verdikleri firma posteitaline sıkıntı olur mu?
gönderdikleri kargo sirketi shipment detail kısmında mı yazması gerekiyor. bende hala not shipped yet yazıyor da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attım da maile döndükleri yok. Erkenden verirler inş kargoya
valla hocam ben her yerden yazdım. ayriyeten mail de attım siparis mailine de cevap verdim. ayrı yazdıgım maile cevap verdiler istedigim sirketlerden biriyle göndereceklerini söylediler tc istediler. yazdım fakat o zamandan beridir haber yok bakalım.

bir tek iste sitedeki siparis kontrol sayfası değişti önceden hic gözükmüyordu suan kargoya verilmedi yazıyor. bekleyecegiz sanırım.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Oğuz
ayrı yazdıgım maile cevap verdiler istedigim sirketlerden biriyle göndereceklerini söylediler tc istediler.
Ben de kargo için yazdım da ona istediğiniz şirketle göndereceğiz falan filan yazmadılar hiç. Sadece bugün herkese gelen uyarı gelmiş diye TC yolladım mail ile.

TgyByrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tugay Bayırlı
mail ile mi iletmiştiniz tcyi, bende 14ünde sipariş ettim ama tık yok tcmi bile bugün istediler ondan önce iletmiştim halbuki. Birde önceki konuşmalarda da bahsedilen "closed the Turkish order channel" beni etkiler mi acaba, halbuki daha öncesinde siparişe vermiştim...

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Şahin
mail ile mi iletmiştiniz tcyi, bende 14ünde sipariş ettim ama tık yok tcmi bile bugün istediler ondan önce iletmiştim halbuki. Birde önceki konuşmalarda da bahsedilen "closed the Turkish order channel" beni etkiler mi acaba, halbuki daha öncesinde siparişe vermiştim...
O Türkiye'ye kapatıldı yazısı geldi banada ama bugün 11 de kargolandi tcyi canlı destekten iletmistim ben

Marisquex

80+
10unda sipariş verdim hala tık yok :D

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
LAN GELMİŞ​

Top Bottom