evet ürünü alırken acıklama kısmına yazmamıstım.Bu TC'yi mail ile attınız değil mi?
Attım da maile döndükleri yok. Erkenden verirler inş kargoyaevet ürünü alırken acıklama kısmına yazmamıstım.
gönderdikleri kargo sirketi shipment detail kısmında mı yazması gerekiyor. bende hala not shipped yet yazıyor da@freygasm ben bunlara dediğiniz markalar ile kargolayıın demiştim onlar da tamam onlardan biriyle göndericez demişlerdi bugün kargoya vermişler kargoya verdikleri firma posteitaline sıkıntı olur mu?
valla hocam ben her yerden yazdım. ayriyeten mail de attım siparis mailine de cevap verdim. ayrı yazdıgım maile cevap verdiler istedigim sirketlerden biriyle göndereceklerini söylediler tc istediler. yazdım fakat o zamandan beridir haber yok bakalım.Attım da maile döndükleri yok. Erkenden verirler inş kargoya
Ben de kargo için yazdım da ona istediğiniz şirketle göndereceğiz falan filan yazmadılar hiç. Sadece bugün herkese gelen uyarı gelmiş diye TC yolladım mail ile.ayrı yazdıgım maile cevap verdiler istedigim sirketlerden biriyle göndereceklerini söylediler tc istediler.
kaçında sipariş ettinizBenim yk830 kargolandi yunexpressle
3 gün öncekaçında sipariş ettiniz
mail ile mi iletmiştiniz tcyi, bende 14ünde sipariş ettim ama tık yok tcmi bile bugün istediler ondan önce iletmiştim halbuki. Birde önceki konuşmalarda da bahsedilen "closed the Turkish order channel" beni etkiler mi acaba, halbuki daha öncesinde siparişe vermiştim...3 gün önce
O Türkiye'ye kapatıldı yazısı geldi banada ama bugün 11 de kargolandi tcyi canlı destekten iletmistim benmail ile mi iletmiştiniz tcyi, bende 14ünde sipariş ettim ama tık yok tcmi bile bugün istediler ondan önce iletmiştim halbuki. Birde önceki konuşmalarda da bahsedilen "closed the Turkish order channel" beni etkiler mi acaba, halbuki daha öncesinde siparişe vermiştim...
kafalarına göre gönderiyorlar sanırım, emin olamadım.3 gün önce
10unda sipariş verdim hala tık yokmail ile mi iletmiştiniz tcyi, bende 14ünde sipariş ettim ama tık yok tcmi bile bugün istediler ondan önce iletmiştim halbuki. Birde önceki konuşmalarda da bahsedilen "closed the Turkish order channel" beni etkiler mi acaba, halbuki daha öncesinde siparişe vermiştim...