Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Maschera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay DAĞ
Discord
maschera
Kablosuz şart ise bütçe tam sınırda 1.5-2aralığında ürün çeşidi sınırlı maalesef. Kablolu olsaydı çok daha fazla seçenek olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim verildi

Hotswap, daha iyi switch hissiyatı, trimode desteği,lcd ekranı
Modeli inceliyorum çok teşekkür ederim. Peki bütçe sınırını kaldırırsak öneriniz ne olur? Bu başlıktaki ürünle kıyasladığımızda attığınız nasıldır bunu da merak etmekteyim. Klavyeler konusunda pek bir bilgim bulunmuyor. :/

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Kağan UĞURLU
Kablosuz şart ise bütçe tam sınırda 1.5-2aralığında ürün çeşidi sınırlı maalesef. Kablolu olsaydı çok daha fazla seçenek olurdu.

Benim verildi

Bizden geçmiş yaa o zaman 😅😅

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
Modeli inceliyorum çok teşekkür ederim. Peki bütçe sınırını kaldırırsak öneriniz ne olur? Bu başlıktaki ürünle kıyasladığımızda attığınız nasıldır bunu da merak etmekteyim. Klavyeler konusunda pek bir bilgim bulunmuyor. :/
Eşit diyebilirim, linkteki ürünün knob+screen artısı var. Akko 5075b plus-feker ik75pro build önerebilirim 3k civarlarına gelir.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
Ege

Benim verildi

1.5-2 aralığında epomaker.comdan ak820pro alınamaz mı ? vergiyle birlikte 2 ye dayanıyor sanırım, hem kablolu hem kablosuz bağlantısı var diye biliyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
1.5-2 aralığında epomaker.comdan ak820pro alınamaz mı ? vergiyle birlikte 2 ye dayanıyor sanırım, hem kablolu hem kablosuz bağlantısı var diye biliyorum
Whatgeekte stoktayken indirim kodusz 1.600-1700e falan geliyor o da alınır evet.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
Ege
whatgeekte stokta yok o yüzden epomakerden alınabilir "10ANGELPGC" koduyla 54 dolara düşüyor vergide %20 ila %33 arası çıkıyor demiştiniz sanırım
Whatgeekte stoktayken indirim kodusz 1.600-1700e falan geliyor o da alınır evet.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
whatgeekte stokta yok o yüzden epomakerden alınabilir "10ANGELPGC" koduyla 54 dolara düşüyor vergide %20 ila %33 arası çıkıyor demiştiniz sanırım
Evet ama stok beklemek daha mantıklı 300-400 fazla vermeye gerek yok aynı ürün için.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
@freygasm ne zaman kargoya verildi acaba sizinki?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer

Maschera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay DAĞ
Discord
maschera
Buradan konuyu uzatmak istemiyorum. "maschera" discord adım. Klavye konusunda net bir karar vermek adına yardımcı olmak isteyen ekleyebilir. Şu anlık @freygasm arkadaşımızın attıklarını inceliyorum.

Top Bottom