Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
ben alırken not a tc yazmadım sorun olur mu acaba unuttum
Ak99230 dene belki bu versiyonda oluyodurBende bunu almak istiyorum,bunda ayrı bir kod indirim bilgisi olan varmı acaba
Epomaker ekstra vergi çıkaracağından dolayı konuyu kapattığınızı görüp satın almadım. Halen bir arayıştayım. Görüntüsü güzel ve tok-sessizlik odaklı bir ürün yakalarsanız lütfen bizimle paylaşın. Çok teşekkürler.Ak99230 dene belki bu versiyonda oluyodur
bende yok buAdamlar siteye not eklemiş artık
Pro versiyonu vergiyle 2660₺ yapıyor.Aynı ürün AliExpress' den Alınır mı? acaba ??
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.255,38TL 33%OFF | AJAZZ AK820 Pro mekanik klavye TFT ekran çok fonksiyonlu topuzu oyun klavyesi üç mod Hot Swap RGB conta ofis Mac
AJAZZ AK820 Mekanik Klavye TFT Ekran Ãok Fonksiyonlu Topuz Oyun Klavyesi Ãç Modlu RGB Conta ÃzelleÅtirilmiÅ Ofis Hediyeleri - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Aynı ürün değil. Kablolu ve mavi ışık versiyonu bu.Aynı ürün AliExpress' den Alınır mı? acaba ??
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.255,38TL 33%OFF | AJAZZ AK820 Pro mekanik klavye TFT ekran çok fonksiyonlu topuzu oyun klavyesi üç mod Hot Swap RGB conta ofis Mac
AJAZZ AK820 Mekanik Klavye TFT Ekran Ãok Fonksiyonlu Topuz Oyun Klavyesi Ãç Modlu RGB Conta ÃzelleÅtirilmiÅ Ofis Hediyeleri - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Bütçe, layout ne lazım?Epomaker ekstra vergi çıkaracağından dolayı konuyu kapattığınızı görüp satın almadım. Halen bir arayıştayım. Görüntüsü güzel ve tok-sessizlik odaklı bir ürün yakalarsanız lütfen bizimle paylaşın. Çok teşekkürler.
Merhaba. İlgin için teşekkür ederim. Bütçe sınırım yok lakin gereksiz paralar vermek istemiyorum. Oyuncu vb. değilim. Yazılım-yazı ağırlıklı kullanacağımdan dolayı genel yapısı buna uygun olsun isterim. Tok-sessiz ürünler tercihim. Kablosuz şart. 1-2K arası uygun sanırım bu özellikler için. Çantamda taşıyacağımdan dolayı da %75 makul diye düşünüyorum.Aynı ürün değil. Kablolu ve mavi ışık versiyonu bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe, layout ne lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
WHATGEEK siparişlerinizi buradan daha rahat ve net takip edebilirsiniz
YANWEN Gönderi Takip | Gönderi Takibi | Ship24
Siparişleriniz ve gönderileriniz için Yanwen koli ve postayı, evrensel posta ve kurye paket takip çözümünü takip edin. Yanwen paket teslimatınızı kolayca gönderin ve takip edin!www.ship24.com
Kablosuz şart ise bütçe tam sınırda 1.5-2aralığında ürün çeşidi sınırlı maalesef. Kablolu olsaydı çok daha fazla seçenek olurdu.Merhaba. İlgin için teşekkür ederim. Bütçe sınırım yok lakin gereksiz paralar vermek istemiyorum. Oyuncu vb. değilim. Yazılım-yazı ağırlıklı kullanacağımdan dolayı genel yapısı buna uygun olsun isterim. Tok-sessiz ürünler tercihim. Kablosuz şart. 1-2K arası uygun sanırım bu özellikler için. Çantamda taşıyacağımdan dolayı da %75 makul diye düşünüyorum.
Benim verildiKargous verilen var mı
Hotswap, daha iyi switch hissiyatı, trimode desteği,lcd ekranıbu klavyenin asus rog nx ten ne farkı var?