Peugeot 2008 veya Peugeot 3008 BulunabilirHocam belirtmeyi unutmuşum otomatik model olmalı
Passattan şaşma almandan devam pejo mejo hikaye bu bütçedeAklımızda sıfır olarak 24 courier var. Benim içime pek sinmese de şuanlık courier öne çıkıyor. Bu aralıkta otomatik, sıfır veya sıfıra yakın modeller önerebilir misiniz
Adam coruier diyor sen Lancer diosunHocam sen otomatiği falan boş ver kız mısın? Sana şöyle güzelinden bi Mitsubishi Lancer EVO X ya da IX falan çekelim. Hayatında başka arabaya binmezsin bak bu kadar söylüyorum.
Aklımızda sıfır olarak 24 courier var. Benim içime pek sinmese de şuanlık courier öne çıkıyor. Bu aralıkta otomatik, sıfır veya sıfıra yakın modeller önerebilir misiniz
hocam otomatiğin konforu bi başka (manüel vites kullanamıyorum)Hocam sen otomatiği falan boş ver kız mısın? Sana şöyle güzelinden bi Mitsubishi Lancer EVO X ya da IX falan çekelim. Hayatında başka arabaya binmezsin bak bu kadar söylüyorum.
Aklımızda sıfır olarak 24 courier var. Benim içime pek sinmese de şuanlık courier öne çıkıyor. Bu aralıkta otomatik, sıfır veya sıfıra yakın modeller önerebilir misiniz
Passat öneririmAklımızda sıfır olarak 24 courier var. Benim içime pek sinmese de şuanlık courier öne çıkıyor. Bu aralıkta otomatik, sıfır veya sıfıra yakın modeller önerebilir misiniz
Aga sürekli aynı arabayı önerirken görüyorum sanırım seni :d kalsın sağolHocam sen otomatiği falan boş ver kız mısın? Sana şöyle güzelinden bi Mitsubishi Lancer EVO X ya da IX falan çekelim. Hayatında başka arabaya binmezsin bak bu kadar söylüyorum.
Hocam şuan sandero var zaten ve dacia tekrar alasımız yok malzeme kalitesi tatmin etmiyorhocam otomatiğin konforu bi başka (manüel vites kullanamıyorum)
hocam dağda sürecekseniz duster 4x4 1.5 bluedci ler var manyak gibi tırmanıyor bide az yakıyor.
Adam coruier diyor sen Lancer diosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
yakıtı nasıl bunların hocamPassat öneririm
hocam klasik sert plastik ömrü uzun ama hissiyat kötü bide arabayı ne amaçla kullanacaksınAga sürekli aynı arabayı önerirken görüyorum sanırım seni :d kalsın sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şuan sandero var zaten ve dacia tekrar alasımız yok malzeme kalitesi tatmin etmiyor
Hocam genelde otoban ve köy yolu onun haricinde arada dağda bayırda üzmemesi lazımhocam klasik sert plastik ömrü uzun ama hissiyat kötü bide arabayı ne amaçla kullanacaksın
Bir önceki araba 16 courier vardı dağ yollarında gitmiyordu resmen araba çok sorun yaşamıştık aynı şeyle karşılaşmamak istiyoruzHocam genelde otoban ve köy yolu onun haricinde arada dağda bayırda üzmemesi lazım