1.5 -2 k Mouse Önerisi?

PykeTyson

80+
Reaksiyon skoru
30
Şu anda elimde razer deatheaderv2mini var ve valorant gibi oyunlar oynuyacağım . Sizce mouse değişmek farkeder mi? Mousepad olarak loung huayun alacağım . Mouse değiştirmeli miyim? Değişirsem ne almalıyım?

Şu anda elimde razer deatheaderv2mini var ve valorant gibi oyunlar oynuyacağım . Sizce mouse değişmek farkeder mi? Mousepad olarak loung huayun alacağım . Mouse değiştirmeli miyim? Değişirsem ne almalıyım?
Bende v2 mini ve ajazz aj159 var.
ben v2 miniyi kullanıyorum ama kablosuz istersen r1 bakabilirsin

mousen ıyı ha kablosuz ıstersen orası ayrı ama bence degısmeye gerek yok ayrıca attıgın mousepad sankı bıraz pahalı 700 650 cıvarı

yok artık cus gereksız tabı emın ol suankı mousepadınle hıcbı farkı olmıcak
Bir soru daha sorayım fps oyunlarıyla aranız varsa diye su anda yayıncılar sürekli cs oynuyormuş valo sıktı diyorlar eğer aranız varsa cs oynanır mı?

Bir soru daha sorayım fps oyunlarıyla aranız varsa diye su anda yayıncılar sürekli cs oynuyormuş valo sıktı diyorlar eğer aranız varsa cs oynanır mı?
hocam senın keyfının kahyası ne ısterse onu oyna. sen yayıncılara bakma ızlenme ıcın oyun degısıyo onlar bana kalırsa cs de seckın almıcaksan oynama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,733
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri