Bende v2 mini ve ajazz aj159 var.Şu anda elimde razer deatheaderv2mini var ve valorant gibi oyunlar oynuyacağım . Sizce mouse değişmek farkeder mi? Mousepad olarak loung huayun alacağım . Mouse değiştirmeli miyim? Değişirsem ne almalıyım?
mousen ıyı ha kablosuz ıstersen orası ayrı ama bence degısmeye gerek yok ayrıca attıgın mousepad sankı bıraz pahalı 700 650 cıvarıŞu anda elimde razer deatheaderv2mini var ve valorant gibi oyunlar oynuyacağım . Sizce mouse değişmek farkeder mi? Mousepad olarak loung huayun alacağım . Mouse değiştirmeli miyim? Değişirsem ne almalıyım?
1050 diye biliyorum bana baya önerildi sizce gereksiz mi?mousen ıyı ha kablosuz ıstersen orası ayrı ama bence degısmeye gerek yok ayrıca attıgın mousepad sankı bıraz pahalı 700 650 cıvarı
yok artık cus gereksız tabı emın ol suankı mousepadınle hıcbı farkı olmıcak1050 diye biliyorum bana baya önerildi sizce gereksiz mi?
Bir soru daha sorayım fps oyunlarıyla aranız varsa diye su anda yayıncılar sürekli cs oynuyormuş valo sıktı diyorlar eğer aranız varsa cs oynanır mı?yok artık cus gereksız tabı emın ol suankı mousepadınle hıcbı farkı olmıcak
hocam senın keyfının kahyası ne ısterse onu oyna. sen yayıncılara bakma ızlenme ıcın oyun degısıyo onlar bana kalırsa cs de seckın almıcaksan oynamaBir soru daha sorayım fps oyunlarıyla aranız varsa diye su anda yayıncılar sürekli cs oynuyormuş valo sıktı diyorlar eğer aranız varsa cs oynanır mı?