Alınmaz bu model çok daha iyi direk al geç.Arkadaşlar sizce ne almalıyım glorious model o wirelles alınır mı?
Gloriousu kullandığımdan biliyorum çok zarif ve kaliteli bi mouseydi kalite açısından bu fare nasılAlınmaz bu model çok daha iyi direk al geç.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Forumda bitki örtüsü oldu mouseAlınmaz bu model çok daha iyi direk al geç.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Valla heForumda bitki örtüsü oldu mouse![]()
Bu mouse’un malzeme kalitesini ve performansını seviyorum. Zaten bataryası normal kullanımda 3 hafta şarja takmadığım oldu. 57 g ağırlığında; çok ağır bir mouse değil.Gloriousu kullandığımdan biliyorum çok zarif ve kaliteli bi mouseydi kalite açısından bu fare nasıl