Öneriler güzel ama o tarz arabalar almak istemiyorum sedan tercih ediyorum teşekkür ederimyeni tiguan 1.5 eTSI çok güzel araba ama o parayı direk arabaya vermek biraz saçma şuan ki durumda faizler bu kadar yüksekken 2.0 motor caddy kalan parayıda faize basmak daha mantıklı
Temizi bulunabilirse güzel olabilirBen olsam temizinden bir Mercedes C200d AMG alırdım.
2023 A3 hatchbackDostlar elinizde 1.5 2m para olsa hangi arabayı alırdınız
Agresif bir duruşu olan ve hız konusunda üzmeyecek
SUV tarzı istemiyorum
Teşekkür ederim2023 A3 hatchback
Hocam audi de çok güzel bir seçenek ama 2014-2015 yıl civarlarındaki audilerin iç tasarımı hiç hoş değil bence a3-a4-a5-a6 ları beğenmiyorum o yüzden önermek istemedim ama beğeniyorsanız alınır.Evet audiler cidden dikkatimi çekiyor teşekkür ederim
Evet özellik olarak güzel araç ama görünüşü hoşuma gitmiyor teşekkür ederim
Hocam peki bu fiyat bandında audinin quatro modelleri için ne diyorsun
60-80 binde 2 parça değişenli bir kaç parça boyalı G20 320i ler bulunuyor m sport ben bu aracı tercih ederdim eğer binici isemDostlar elinizde 1.5 2m para olsa hangi arabayı alırdınız
SUV tarzı istemiyorum
Önerilerin için çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel öneriler beni üzeceklerinide düşünmüyorum bunlar aklımda bulunsunHocam audi de çok güzel bir seçenek ama 2014-2015 yıl civarlarındaki audilerin iç tasarımı hiç hoş değil bence a3-a4-a5-a6 ları beğenmiyorum o yüzden önermek istemedim ama beğeniyorsanız alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam isteklerine çok güzel cevap verecek, prestijli, en dolusundan vi superb. Passattan daha iyi. Ama passatta olabilir. Bakmanı öneririm. https://shbd.io/s/lKZq6s94
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda da 2 adet Passat seçeneği bırakıyorum. Birebir aynı motor skoda ile.
Hocam bu araba sana konfor premium elit hissi verir buda kullanırken seni gerçekten iyi hissettirir ve eğlendirir. 1.5 tsi hafife alınacak bir motor değil çok verimli bir motor gittimi gider az yaktırayım dediğinde dikkat ettinmi de az yaktırır. Aile arabası olarak düşünmezsen öyle de olmaz. 19 yaşında şu arabaların hayalini kuruyorum düşün. Sen ne amaçla kullanırsan o amaçlara çok iyi hitap eden araçlar bunlar.Önerilerin için çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel öneriler beni üzeceklerinide düşünmüyorum bunlar aklımda bulunsun
Aile arabası istemiyorum eğlenceyi doruklarda yaşamak istiyorum ve bu arabalar bana o eğlenceyi veremez diye düşünüyorum ama dediğim gibi arabalar konusunda bilgili değilim
508 düşünürdümDostlar elinizde 1.5 2m para olsa hangi arabayı alırdınız
SUV tarzı istemiyorum