Neler Yeni

1.5 HDİ motor ve EAT8 Şanzıman Sorunlu mu?

brsokcu

80+ Bronze
ben muslukcuyum agam yeri geliyor bagaja yük atmak gerekiyor corolla cross alacaktım çok para istiyorlar sıfır almayacağım müteahhitte var takasa gireceğiz o bana gt rifter verecek ben corollayı vereceğim para almadan vermeden yılda max 10k yapmıyorum bile corollanın vergisi 5600 oldu 6 aylık çok fazla motoru neden tercih etmezdin? benim arabamın yaşına göre kilometreside yüksek düşük istiyorum biraz 4 yaşında arabanın kilometresi 140k alırken umrumda olmamıştı ama zaman geçtikçe dokunmaya başladı keşke toyota ticari üretse kendi motoruyla direk alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

müteahhit istedi gel sana rifter verim diye bende hayale bakıyodum zaten
toyota proace bakar mısın bi

Reindi

80+ Silver
O zaman arabaların tahmini bir değeri vardır. Benzer değerde ise boş yere takasa girme bence hafif ticari gerekli değilse. Dizel araba daha fazla masraf çıkartır. Her yıl muayene olması gerekiyor. Şehir içi hybrid motor çok az yakıyordur.
şehir içi 3.4 lt tüketimi var hybrid yakmıyor koklamıyor bile çok güzel bir olay ama bana biraz bagaj alanı lazım arkadaşlar l300 ü alıp musluk takmaya gidiyorlar e300 zaten yatırımlık daha 2000 küsür km de dokunmuyorum ona bana biraz bagaj alanı lazım toyota proace alim desem oda aynı motor

toyota proace bakar mısın bi
oda aynı 1.5 psa grubu motoru kullanıyor arada 300k fark var aynı araba

arkadaşımda 1,5 hdi var 60k'da daha sıkıntısını çekmedi
daha sıkıntıısını çekmedi derken? kafam allak bullakta biraz açıklayabilir misin yani arıza mı verdi yapmadı mı

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
şehir içi 3.4 lt tüketimi var hybrid yakmıyor koklamıyor bile çok güzel bir olay ama bana biraz bagaj alanı lazım arkadaşlar l300 ü alıp musluk takmaya gidiyorlar e300 zaten yatırımlık daha 2000 küsür km de dokunmuyorum ona bana biraz bagaj alanı lazım toyota proace alim desem oda aynı motor

daha sıkıntıısını çekmedi derken? kafam allak bullakta biraz açıklayabilir misin yani arıza mı verdi yapmadı mı
yok arıza dahil vermedi daha

brsokcu

80+ Bronze

sana böyle bir şey lazım

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
benimde alacağım aynı 22 model gt 65k da
hocam eğer içinize sinmiyor ise alamyın 65k'da ki arabaya bir şey olacağını sanmıyorum ama şans işi benim arkadaşım 30k km'dir kullanıyor daha 1 kere arıza çıkartmadı

Reindi

80+ Silver
hocam eğer içinize sinmiyor ise alamyın 65k'da ki arabaya bir şey olacağını sanmıyorum ama şans işi benim arkadaşım 30k km'dir kullanıyor daha 1 kere arıza çıkartmadı
içime sinmemelik olay yok ki yolda ki ticarilerin artık 10 arabasından 7 si bu motoru kullanıyor 5 marka arabasını satıyor bu motorun arabayı beğenirsem crossda almam sadece bizim mahallede bu arabadan yani marka farketmeksizin 5 tane var hepsine de sordum biri 120k da biri 30k da tek arıza vermedi dediler alacağım arabada boya değişende yok

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
içime sinmemelik olay yok ki yolda ki ticarilerin artık 10 arabasından 7 si bu motoru kullanıyor 5 marka arabasını satıyor bu motorun arabayı beğenirsem crossda almam sadece bizim mahallede bu arabadan yani marka farketmeksizin 5 tane var hepsine de sordum biri 120k da biri 30k da tek arıza vermedi dediler alacağım arabada boya değişende yok
O zaman alınabilir tabi ki hocam şu yüzünden içine sinmemezlik dedim bazı kullanıcıların kronik sorunu olan arabaları almaktan vazgeçip içine sinmedikleri için yoksa sizde soruşturmuşsunuz bende şahit oldum o yüzden

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam rifter gt kullanıcısı olarak gayet memnunum. Eat8 şanzımanı sorunusuz motor olarak bütün psa üretimi 2023 altı modellerde motoru kronik sorunlu zorlamaya gelmez kumar gibi eksantrik zinciri koparabilir. 23 (dahil) üstü bu sorunu ortadan kaldırdılar.

Reindi

80+ Silver
O zaman alınabilir tabi ki hocam şu yüzünden içine sinmemezlik dedim bazı kullanıcıların kronik sorunu olan arabaları almaktan vazgeçip içine sinmedikleri için yoksa sizde soruşturmuşsunuz bende şahit oldum o yüzden
zaten 1.5 sene daha garantisi var her konuda ondan sonra da motor garantisi var bir şey olmaz arabaya kolay kolay valla corollayı vermek hala istemiyorum o kadar keyifli araba ki elektirikli motorla falan giderken çıkardığı sesten vs ama bagaj hacmi gerekiyor işimden dolayı o gün polis çevirdi arka koltuğa musluk koymustum yük tasıyacaksanız binek arabayla işiniz ne dedi ticari gibi ama bine gibi olanlardan alın bu ceza sebebi bir daha başka biri görmesin dedi mesela

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
zaten 1.5 sene daha garantisi var her konuda ondan sonra da motor garantisi var bir şey olmaz arabaya kolay kolay valla corollayı vermek hala istemiyorum o kadar keyifli araba ki elektirikli motorla falan giderken çıkardığı sesten vs ama bagaj hacmi gerekiyor işimden dolayı o gün polis çevirdi arka koltuğa musluk koymustum yük tasıyacaksanız binek arabayla işiniz ne dedi ticari gibi ama bine gibi olanlardan alın bu ceza sebebi bir daha başka biri görmesin dedi mesela
o zaman hocam rifter'e geçme zamanınız gelmiş şimdiden hayırlı olsun

Reindi

80+ Silver
Hocam rifter gt kullanıcısı olarak gayet memnunum. Eat8 şanzımanı sorunusuz motor olarak bütün psa üretimi 2023 altı modellerde motoru kronik sorunlu zorlamaya gelmez kumar gibi eksantrik zinciri koparabilir. 23 (dahil) üstü bu sorunu ortadan kaldırdılar.
benim alacağım 22 modeldi yapma be :D

zorlamaya atacağım paketli kutulu musluk belki yarım bagaj uzun yola gidersem 110-120 :D

zorlamaya atacağım paketli kutulu musluk belki yarım bagaj uzun yola gidersem 110-120 :D
ona bakarsak 10 sene d2 doblo kullandım her şeyi kronikti arabanın değişmeyen şeyi kalmamıştı :D herşeye takarsak benim lexus almam lazım oda iş için acayip gereksiz

Son düzenleme:

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam üstelik bu sorunu servis kabul etmiyor uğraştırıyor. Şu an üst kapak artı eksantrik değişimi 50k civarı 1 2 sene kullanacaksanız şansınızı deneyin😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,456
Üyeler
164,500
Son üye
catooovlog
Top Bottom