Reindi
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
internete baktım arabanın kullanıcısına göre 3-4 kişi yaşamamış şikayetvarda bile az dile getirilmiş herkes yaşayacak diye bir kaide yokHocam üstelik bu sorunu servis kabul etmiyor uğraştırıyor. Şu an üst kapak artı eksantrik değişimi 50k civarı 1 2 sene kullanacaksanız şansınızı deneyin
hocam bu motoru toyota kullanıyor peugeot kullanıyor opel kullanıyor citroen kullanıyor fiat kullanıyor sıkıntı olsa neden hepsi kullansın ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaş kafama soru işareti düşürdü şimdi akşam akşam bakındım biraz millet şikayetçi hakkaten zincir olayından keşke 2023 model olsaydı alacağım araba ona bakarsak corolla hybrid diye girin millet nelerden şikayetçi akü bitmesi batarya cortlaması trim sesleriinternete baktım arabanın kullanıcısına göre 3-4 kişi yaşamamış şikayetvarda bile az dile getirilmiş herkes yaşayacak diye bir kaide yok
hocam bu motoru toyota kullanıyor peugeot kullanıyor opel kullanıyor citroen kullanıyor fiat kullanıyor sıkıntı olsa neden hepsi kullansın ki?
bakındım biraz daha tamda zincir koparma kmsinde vazmıgeçsem ne yapsam ah toyota ah çıkarmıyorsun bir kendi motorunu kullandığın ticari uğraşıyoruz böyleinternete baktım arabanın kullanıcısına göre 3-4 kişi yaşamamış şikayetvarda bile az dile getirilmiş herkes yaşayacak diye bir kaide yok
arkadaş kafama soru işareti düşürdü şimdi akşam akşam bakındım biraz millet şikayetçi hakkaten zincir olayından keşke 2023 model olsaydı alacağım araba ona bakarsak corolla hybrid diye girin millet nelerden şikayetçi akü bitmesi batarya cortlaması trim sesleri
Son düzenleme: