Hyundai Tucson 1.6 CRDİ 4x4Merhaba arkadaşlar maximum 1.8 milyona suv araç lazım.
Otomatik
Dizel
Az yakan
İstediğim kriterler bunlar, önerilerinizi bekliyorum.
Çok yakmaz mı hocam günlük 150-200 kilometre yaptığı bile oluyor istiyen kişinin.Hyundai Tucson 1.6 CRDİ 4x4
Daha ne kadar az yakan bir motor lazımÇok yakmaz mı hocam günlük 150-200 kilometre yaptığı bile oluyor istiyen kişinin.
Hocam benim arabalarla pek ilgim,bilgim yok şimdi baktım az yakıyomuş bunu düşüneceğiz.Daha ne kadar az yakan bir motor lazım![]()
C5 aircors 1.5 bluehdi shine veya shine bold bakabilirsiniz uçan halı gibidir çok konforluHocam benim arabalarla pek ilgim,bilgim yok şimdi baktım az yakıyomuş bunu düşüneceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reno Austral Hybrid nasıldır hocamlar yeni çıkmış
Hangisi daha iyidir ? Citroem c5 mi renault austral mi ?C5 aircors 1.5 bluehdi shine veya shine bold bakabilirsiniz uçan halı gibidir çok konforlu
C5 veya 5008 GT paket bakmanız iyi olur austral benzinli hem ve şanzıman cvtHangisi daha iyidir ? Citroem c5 mi renault austral mi ?
Hocam yılda en fazla 10bin tl farkedecek dizel araba için belkide 100 bine yakın fazladan para ödeyeceksin bence yakıt hesabı anlamsız arabayı en geç 5 senede bir değiştiren birisiyseÇok yakmaz mı hocam günlük 150-200 kilometre yaptığı bile oluyor istiyen kişinin.
Tiguana 2.5m vermek büyük hata olur sportage ise yeni kasa değiştirdi yeni kasasıda şuan maliyetli olur muhtemelenSportage tiguan dışında bisey almanı önermem.