Normal diye biliyorum kullanmadım ama Apple Ürünü daha once artık fazla takmayın kafaya diyorlar %80 den sonra fazla doldurma şarzdaykende fazla ısınmasın falan fistanSelamın Aleyküm 1 aylık iphone 14 çihazım şubat 19 o çivarlarda 99 düştü aynı hafta içinde 98 düştü nomral mi bu (mediamarkt üzerinden 0 olarak aldım )
sarj aleti orjinal değil mi babam aralık sonunda ip 13 aldı 0 olarak hala pili %100 deSelamın Aleyküm 1 aylık iphone 14 çihazım şubat 19 o çivarlarda 99 düştü aynı hafta içinde 98 düştü nomral mi bu (mediamarkt üzerinden 0 olarak aldım )
çevremde de kullanlar var hepsinin 6 7 ay sonra 99 düştüğü söyliyorNormal diye biliyorum kullanmadım ama Apple Ürünü daha once artık fazla takmayın kafaya diyorlar %80 den sonra fazla doldurma şarzdaykende fazla ısınmasın falan fistan
hocam orjinalsarj aleti orjinal değil mi babam aralık sonunda ip 13 aldı 0 olarak hala pili %100 de
arkadaşımın 14ü 1ayda 99 a düştüSelamın Aleyküm 1 aylık iphone 14 çihazım şubat 19 o çivarlarda 99 düştü aynı hafta içinde 98 düştü nomral mi bu (mediamarkt üzerinden 0 olarak aldım
hocam hiç bir mesaja bakmadan iphone 11 6 aydan fazla temmuzda aldım 98 şuandaSelamın Aleyküm 1 aylık iphone 14 çihazım şubat 19 o çivarlarda 99 düştü aynı hafta içinde 98 düştü nomral mi bu (mediamarkt üzerinden 0 olarak aldım )
günden güne değişiyor hocamhocam hiç bir mesaja bakmadan iphone 11 6 aydan fazla temmuzda aldım 98 şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefona bakma süreside etkiliyor olabalir günlük 2 saat bakıyorum max
bazı günler 6 7 saat bazı günler 3 saatgünden güne değişiyor hocam
99 düştü zaman dert etmedim de aynı hafta 98 düşünce ne oluyor dedim biarkadaşımın 14ü 1ayda 99 a düştü