Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Dostlar ekran kartımı sattığım için ve yeni aldığım kartımın da teslimine daha 10 gün olduğu için gfn almaya karar verdim.
Öncelikle turkcell superonline'ın 1000/100 paketini kullanıyorum.
Gfn'nin ise Ankara sunucusuna 3-4ms ile bağlanıyorum.
İstanbul sunucusuna ise 13ms bağlandım.
3 oyunda denedim biri cs2 diğeri bf1 sonuncusu ise roket lig.
Bf1'de mükemmel çalışıyor diyebilirim. 10 yıldır bf oynayan biri olarak multi map'de 0 lag hissettim. Mouse'ye tıkladığım anda ateş ediyor.
Cs2'de ise çok az lag vardı. Ama oynamaya etikisi yoktu.
Roket lig'de ise cs2 ve bf1'de verdiği performansın tam ortasında bir performans verdi.
Ben kod olarak bir arkadaştan 1 aylık performans paketini 120 liraya aldım. Verdiğim paraya göre çok iyi bence.
Hani kesinlikle bir kartın yerini tutmuyor ama bf1'de bu gfn deseler inanmazdım.
Arkadaşlarıma çekip attığım videolar mevcut tepki hızı mükemmel bana göre.
Tabi benim internetim çok stabil ve hızlı.
Son bir dipnot olarak ekliyim roket ve cs2 testini İstanbul sunucusunda yapmışım yani +10ms eklemişim
İstediğiniz oyun kütüphanemde var ise deneyebilirim.
Öncelikle turkcell superonline'ın 1000/100 paketini kullanıyorum.
Gfn'nin ise Ankara sunucusuna 3-4ms ile bağlanıyorum.
İstanbul sunucusuna ise 13ms bağlandım.
3 oyunda denedim biri cs2 diğeri bf1 sonuncusu ise roket lig.
Bf1'de mükemmel çalışıyor diyebilirim. 10 yıldır bf oynayan biri olarak multi map'de 0 lag hissettim. Mouse'ye tıkladığım anda ateş ediyor.
Cs2'de ise çok az lag vardı. Ama oynamaya etikisi yoktu.
Roket lig'de ise cs2 ve bf1'de verdiği performansın tam ortasında bir performans verdi.
Ben kod olarak bir arkadaştan 1 aylık performans paketini 120 liraya aldım. Verdiğim paraya göre çok iyi bence.
Hani kesinlikle bir kartın yerini tutmuyor ama bf1'de bu gfn deseler inanmazdım.
Arkadaşlarıma çekip attığım videolar mevcut tepki hızı mükemmel bana göre.
Tabi benim internetim çok stabil ve hızlı.
Son bir dipnot olarak ekliyim roket ve cs2 testini İstanbul sunucusunda yapmışım yani +10ms eklemişim
İstediğiniz oyun kütüphanemde var ise deneyebilirim.