Neler Yeni

1 haftalık phantom spırıt 120 evo satılır mı?

YazılımKafa

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Thermalright phantom spırıt 120 evo satın aldım . Çokta iyi soğutucu ama biraz büyük. Ram vs değiştirirken zor oluyor. Satıp üstüne ekleyip sıvı soğutma alasım var. 2300 sıfırı. Bunlar 2. elde satılabilen ürünler mi? Soğutucularda nasıl oluyor bilmiyorum. Ayrıca sizce ne kadar yazılır? Satın alalı 10 güne yakın oldu ama totalde 5 gün kullanmamışımdır. Sizce ne yapayım

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
berkay
Yani tabii ki satılabilir ama sonuçta 2.ele düşmüş oldu emin olmamakla birlikte ortalama 1700-1800 olabilir ama yinede daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar

Bünyamina

80+ Platinum
Kullanmaya devam etsen çok daha iyi olur aslında. Evet satılabilen bir ürün.
Sürekli ramları sök tak mı yapman gerekiyor ? Neden böyle düşünüyorsun ki ? Tam anlamadım.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Satılır da sınırına yakın koyma adam derki bunu alacağıma sıfır alırım de satarsan da bence zarar edersin

YazılımKafa

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani tabii ki satılabilir ama sonuçta 2.ele düşmüş oldu emin olmamakla birlikte ortalama 1700-1800 olabilir ama yinede daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar
O fiyata satılırsa dert değilde ne kadar sürer acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmaya devam etsen çok daha iyi olur aslında. Evet satılabilen bir ürün.
Sürekli ramları sök tak mı yapman gerekiyor ? Neden böyle düşünüyorsun ki ? Tam anlamadım.
Aldığım ram ler sıkıntılı çıktı bir kaç kez sökmem gerekti cidden yordu beni. Bide kasa fanlarını değiştirdim onun içinde söktüm. Kısacası kasada bir şey yapmaya çalışınca erişimi zor oluyor. Çok engelliyor . Ayrıca sıvı soğutmanın görüntüsü de güzel. 3 bine arctic sıvı soğutma almayı düşünüyorum 360 mm . Sistem alırken uyguna olsun diye bunu aldım ama şimdi 1000 tl o kadar önemli gelmiyor.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Tayfun Balım
O fiyata satılırsa dert değilde ne kadar sürer acaba
Hocam fiyatını uygun yazarsanız hızlı satılır. Bugüne kadar ne sattıysam 3 günde satıldı.
Ürün de kaliteli ve o fiyat bandında pek rakibi yok. Ama arkadaşların dediği gibi 0 fiyatının altına vermeniz lazım. 1700tl civarına gider bence. 1750 yazın 50 lira düşer 1700 e verirsiniz.

YazılımKafa

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satılır da sınırına yakın koyma adam derki bunu alacağıma sıfır alırım de satarsan da bence zarar edersin
1800 -1900 gibi satılsa iyidir bence ama satılır mı onu kestiremiyorum. Çünkü bir kez bu yola girince kafayı takarım . Satılmayacaksa hiç bunu düşünmeyeyim diye sordum

Hocam fiyatını uygun yazarsanız hızlı satılır. Bugüne kadar ne sattıysam 3 günde satıldı.
Ürün de kaliteli ve o fiyat bandında pek rakibi yok. Ama arkadaşların dediği gibi 0 fiyatının altına vermeniz lazım. 1700tl civarına gider bence. 1750 yazın 50 lira düşer 1700 e verirsiniz.
1800 satılsa bana uyar. 500 zarar dert değil bence. 10 günlük ürünü 500 tl uyguna satın alırlar herhalde

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Tayfun Balım
1800 -1900 gibi satılsa iyidir bence ama satılır mı onu kestiremiyorum. Çünkü bir kez bu yola girince kafayı takarım . Satılmayacaksa hiç bunu düşünmeyeyim diye sordum

1800 satılsa bana uyar. 500 zarar dert değil bence. 10 günlük ürünü 500 tl uyguna satın alırlar herhalde
Hocam siz ilan oluşturun birkaç farklı platform üzerinden baktınız teklif yok yavaş yavaş inersiniz. Ama dediğim gibi kısa sürede satılacağını düşünüyorum.
Sıvı soğutmayı da kaliteli bir model alın hocam. Kasanıza sığıyorsa 360lık arctic falan alın.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
berkay

ilan ver hocam buraya alıcısı çıkar

YazılımKafa

80+ Gold
Hocam siz ilan oluşturun birkaç farklı platform üzerinden baktınız teklif yok yavaş yavaş inersiniz. Ama dediğim gibi kısa sürede satılacağını düşünüyorum.
Sıvı soğutmayı da kaliteli bir model alın hocam. Kasanıza sığıyorsa 360lık arctic falan alın.
Bunlara zam mı gelmiş anlamadım. 1 hafta önce 3 bine vardı arctic thermalright vs. Şimdi 4-5 e satılıyor

Thermalright ın 360 mm lik modelleri var 3500 e falan onlar fiyatını hakediyor mu acaba?

Geçen arctic in güzel modeli vardı amazonda 3500 e ama şimdi bulamadım

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Tayfun Balım
Bunlara zam mı gelmiş anlamadım. 1 hafta önce 3 bine vardı arctic thermalright vs. Şimdi 4-5 e satılıyor

Thermalright ın 360 mm lik modelleri var 3500 e falan onlar fiyatını hakediyor mu acaba?

Geçen arctic in güzel modeli vardı amazonda 3500 e ama şimdi bulamadım
Hocam şahsen thermalright ın sıvı soğutmalarının hava soğutmaları kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum. Kule tiplerinin bile gerisinde kalan modeller çoğu.
Bana en cazip gelen marka arctic II serisi 420-360mm modeller ve aralarında fiyat farkı azaldığında III. Nesil olan modeller.

Ucuz modeller kule tiplerinin ya gerisinde ya eşit performans veriyor.

Pahalı marka modeller ise aşırı uçuk fiyatlara satılıyor. Geriye bir tek arctic kalıyor bana göre.

YazılımKafa

80+ Gold
Hocam şahsen thermalright ın sıvı soğutmalarının hava soğutmaları kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum. Kule tiplerinin bile gerisinde kalan modeller çoğu.
Bana en cazip gelen marka arctic II serisi 420-360mm modeller ve aralarında fiyat farkı azaldığında III. Nesil olan modeller.

Ucuz modeller kule tiplerinin ya gerisinde ya eşit performans veriyor.

Pahalı marka modeller ise aşırı uçuk fiyatlara satılıyor. Geriye bir tek arctic kalıyor bana göre.
3500 civarına kaliteli bir model yok mu? Düzgün modeller 5 binden başlıyorsa değiştirmenin anlamı yok

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Tayfun Balım
3500 civarına kaliteli bir model yok mu? Düzgün modeller 5 binden başlıyorsa değiştirmenin anlamı yok
3500 bandında deepcool ls720 se var. Sıvı soğutmalar hakkında çok bilgili değilim ama bu modeli forumda görüyordum fena değildir. Statik basınç, radyatör kalınlığı, pompa devri, fanların hava akışı yani cfm değerleri gibi dikkate alınan değerler var. Onları karşılaştırarak karar verebilirsiniz.

Thermalright kağıt üstünde hiç performanslı durmuyor. Bu serinin 240lık modeli phantom spiritin 5 6 derece gerisinde kalıyordu.

Top Bottom