1 Litre Coca Cola ile XBOX Game Pass!

Benim sistemimin kaldırabileceği kaliteli oyunlar var mı? Ona göre alayım.

Benim sistemimin kaldırabileceği kaliteli oyunlar var mı? Ona göre alayım.
olabilir isterseniz xbox gamepass oyun listesi yazın hoşunuza gidicek varıdr kaldırabilecek içinde 100 den fazla oyun var

Migros - Şok - ve internet üzerinden alınıyor

Sattırmak için güzel taktik o şekerli karışımı insanları bu şekilde zehirliyorlar.
gamepass 30 tl aslında sadece kullanmak için bile alınır bence

@Eren Eser neyi komik merak ettim.
Evindeki ürünlerin bazıları İsrail'in ve böyle boykot edemezsin. Marketten aldığın çoğu ürün israil amerika ürünleri o zaman telefon falan da alma kendimiz üretmediğimiz sürece her zaman alacaksın

Evindeki ürünlerin bazıları İsrail'in ve böyle boykot edemezsin. Marketten aldığın çoğu ürün israil amerika ürünleri o zaman telefon falan da alma kendimiz üretmediğimiz sürece her zaman alacaksın
ironi amaçlı söylemiştir bence

Yeni üyelere özel ve 100 oyundan fazla diyor, normalde xboxda 200den fazla oyun var.

Bu saatten sonra dedim varsa bile çoktan geçmiştir ve telefon israil malı da değil bilmeden konuşma. Bildiğim kadarıyla almıcam ne bileyim ben israil ne üretiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri