olabilir isterseniz xbox gamepass oyun listesi yazın hoşunuza gidicek varıdr kaldırabilecek içinde 100 den fazla oyun varBenim sistemimin kaldırabileceği kaliteli oyunlar var mı? Ona göre alayım.
Sattırmak için güzel taktik o şekerli karışımı insanları bu şekilde zehirliyorlar.XBOX Türkiye kendi sayfasında paylaşmış bence aşırı iyi bir fırsat.
30 Temmuz son gün.
Alıntıyı görüntüle
gamepass 30 tl aslında sadece kullanmak için bile alınır benceSattırmak için güzel taktik o şekerli karışımı insanları bu şekilde zehirliyorlar.
Bende alıcam ama direk çöpe atıcam kodu aldıktan sonra.gamepass 30 TL aslında sadece kullanmak için bile alınır bence
Evindeki ürünlerin bazıları İsrail'in ve böyle boykot edemezsin. Marketten aldığın çoğu ürün israil amerika ürünleri o zaman telefon falan da alma kendimiz üretmediğimiz sürece her zaman alacaksın@Eren Eser neyi komik merak ettim.
ironi amaçlı söylemiştir benceEvindeki ürünlerin bazıları İsrail'in ve böyle boykot edemezsin. Marketten aldığın çoğu ürün israil amerika ürünleri o zaman telefon falan da alma kendimiz üretmediğimiz sürece her zaman alacaksın
Bu saatten sonra dedim varsa bile çoktan geçmiştir ve telefon israil malı da değil bilmeden konuşma. Bildiğim kadarıyla almıcam ne bileyim ben israil ne üretiyor.Evindeki ürünlerin bazıları İsrail'in ve böyle boykot edemezsin. Marketten aldığın çoğu ürün israil amerika ürünleri o zaman telefon falan da alma kendimiz üretmediğimiz sürece her zaman alacaksın
Knk aldığımız an kullanmak zorundamıyız mesela 1 yıl sonra kullansak olurmuXBOX Türkiye kendi sayfasında paylaşmış bence aşırı iyi bir fırsat.
30 Temmuz son gün.
Alıntıyı görüntüle
HAHAHAHAHAH KOLA TANRISI OLUCAMXBOX Türkiye kendi sayfasında paylaşmış bence aşırı iyi bir fırsat.
30 Temmuz son gün.
Alıntıyı görüntüle
Mezara mı saklionKnk aldığımız an kullanmak zorundamıyız mesela 1 yıl sonra kullansak olurmu