1 Milyon TL Elektrikli Araba Önerisi

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,613
Dostlar yazın 1 milyon bütçe ile araba alalım diyoruz.
Ailede tek benim ehliyetim olacağı için araba benim üzerime olacak.
Bu sebeple az yaktığı için elektrikli alalım diyorum.
1 m bandına elektrikli veya az yakan hibrid veya benzinli SUV oneriniz var mı?
Yaza kadar muhtemelen araçlar çok artmaz. İkinci el araç piyasası aylardır aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emir Aydın

Mg zs ev için ne düşünceniz var mı?
butcenize uygun olan 2021 model araçların menzili düşük hocam 200km küsur ki aile arabası olacağı için menzili uzun gitsin diye klima gibi fonksiyonları kullanmayayim diyemeyiz bence, 2023 modellerinin menzili daha yüksek onlar da bütçeyi çok aşıyor 1.5m gözden çıkartmak gerekir

Yıllık km ne kadar yapıyorsunuz?

Yıllık km ne kadar yapıyorsunuz?
Hayatımda hiç arabam olmadı:D. Aileminde olmadı. Yani bu soruya cevabım yok. Ama şunu diyebilirim mahalleden de çok çıkmıyorum. Memleket desen Ankara'da. Yani burda. Maks yılda 2 defa İstanbul'a Ege'ye tatile giderim.

Hayatımda hiç arabam olmadı:D. Aileminde olmadı. Yani bu soruya cevabım yok. Ama şunu diyebilirim mahalleden de çok çıkmıyorum. Memleket desen Ankara'da. Yani burda. Maks yılda 2 defa İstanbul'a Ege'ye tatile giderim.
Her gün kullanacak mısınız iş vs için kullancaksanız kaç km?

Citroen c4 bakabilirsiniz ben öylesine baktım istanbulda 1m ye 30k km de feel paket temiz buldum bizde shine paket var memnunuz kendisinden

Her gün kullanacak mısınız iş vs için kullancaksanız kaç km?
Annemi alırım her akşam işten. O da eve 2km onun haricinde boş yapmaya çıkarsam çıkarım.

Citroen c4 bakabilirsiniz ben öylesine baktım istanbulda 1m ye 30k km de feel paket temiz buldum bizde shine paket var memnunuz kendisinden
Kaç model hocam C4? 19 yeni kasa mi yoksa 14 eski kasa mi?

Annemi alırım her akşam işten. O da eve 2km onun haricinde boş yapmaya çıkarsam çıkarım.

Kaç model hocam C4? 19 yeni kasa mi yoksa 14 eski kasa mi?
Elektrikli c4 olabilir onlar uygun pek piyasası olmadığı için civic olabilir.

Nieve evzoom çok güzel 450km Wltp menzil var ama max 60kw şarj hızı var. İlla SUV istiyorsanız Skywell ET5 olabilir ama onunda çok hızlı şarj olduğu söylenemez. Çok gezmeyen birisiniz galiba bence bu paralara en mantıklıları bu. Tabii kaza yapılmadığı sürece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,378
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri