keroshadow
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
1 tane ölü pixel var monitörde baya küçük anlaşılmıyor ölü pixel testi yaptım keyfine bi anda ölü pixel gibi bir şey olduğun gördüm geçirme gibi bir şey varmıı?
sanmam,geçmez1 tane ölü pixel var monitörde baya küçük anlaşılmıyor ölü pixel testi yaptım keyfine bi anda ölü pixel gibi bir şey olduğun gördüm geçirme gibi bir şey varmıı?
Şimbi baktımda bunun rengi yeşil ölü pixel değil sıkışmış pixel mi öyle bir şey yazıyor o geçer mi?sanmam,geçmez
Şimbi baktımda bunun rengi yeşil ölü pixel değil sıkışmış pixel mi öyle bir şey yazıyor o geçer mi?sanmam,geçmez
pikseldeki kırmızı ve mavi renkler ölmüş de olabilirŞimbi baktımda bunun rengi yeşil ölü pixel değil sıkışmış pixel mi öyle bir şey yazıyor o geçer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimbi baktımda bunun rengi yeşil ölü pixel değil sıkışmış pixel mi öyle bir şey yazıyor o geçer mi?
bi tek o pixelde bi sorun var oda yeşil sanırım video biraz gözümü yordu çok bakamadım. ama gördüklerimde yeşil gördüm.pikseldeki kırmızı ve mavi renkler ölmüş de olabilir
ya da bunu deneyebilirsiniz:
sadece yeşil yanıyorsa o pikselin diğer 2 renginde sorun vardır zaten ve video oynarken bakmaman gerekiyobi tek o pixelde bi sorun var oda yeşil sanırım video biraz gözümü yordu çok bakamadım. ama gördüklerimde yeşil gördüm.