Neler Yeni

1 TB SSD Tavsiyesi Arıyorum

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Bütçe
2000
Merhaba arkadaşlar, yazılım ve mobil uygulama geliştirme ile uğraşıyorum ve depolama alanına ihtiyacım var. M2 SSD almak istiyorum ama SATA SSD de olur. Bütçem maksimum 2000 TL, mümkünse 1500 TL civarında bir seçenek arıyorum. 1 TB depolama kapasitesine sahip bir SSD arıyorum. Tavsiyeleriniz nedir?

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Umut
Merhaba arkadaşlar, yazılım ve mobil uygulama geliştirme ile uğraşıyorum ve depolama alanına ihtiyacım var. M2 SSD almak istiyorum ama SATA SSD de olur. Bütçem maksimum 2000 TL, mümkünse 1500 TL civarında bir seçenek arıyorum. 1 TB depolama kapasitesine sahip bir SSD arıyorum. Tavsiyeleriniz nedir?
kioxia g2

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Umut
Neden Hocam Bunu Önerdiniz Pek Hakim değilim Ssd Sektörüne Açıklarmısınız Rica etsem
hocam alabileceğiniz sınırlı SSD lerden tek sıkıntısı gen3 olması o da pek bir sıkıntı çıkarmaz günlük kullanıcının fark edemeyeceği bir şey onun haricinde başka bir şey yok

MoonWalk

80+ Silver
Exceria G2 dışında hem normalde (yakın fiyatlarda) alternatif bulmak zor hem de 1.5k civarında alternatif bulmak ve 1 TB SSD bulmak zor. Depolama amaçlı kullanılacak daha iyi kalitede SSD'ler de var ancak fiyatları 2.5k civarına iyice yükseliyor.

MustafaaY

80+ Bronze
hocam alabileceğiniz sınırlı SSD lerden tek sıkıntısı gen3 olması o da pek bir sıkıntı çıkarmaz günlük kullanıcının fark edemeyeceği bir şey onun haricinde başka bir şey yok
İleride gen 4 anakart alsak uyumlu olurmu.

Son düzenleme:

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,113
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW