Neler Yeni

1 viski sarhoş eder mi

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,546
İsim
Taha yücel
Viski geçmişim var 3 kişi arkadaşlarla 35 lik içtik 2 defa 35 lik az biliyorum ama işte kişi başı pay nasıl düler siz hesap edin buna oranla bişey sorcam yarın bigcheftte buluşçaz bir etkinlik 1 bardak johhine walker 245 TL parasında değilim de böyle yerlerde hiç içmedim 1 bardağı ne kadar dolu oluyor normalde bildiğim bardakta az oluyor 1 bardak bi şey yapmaz dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide kasımda 18 oluyorum ben sıkıntı olmaz dimi normal oturup tatlı felan yicez bigcheft sadece alkol yyok zaten sıkıntı olmaz heralde

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Viski geçmişim var 3 kişi arkadaşlarla 35 lik içtik 2 defa 35 lik az biliyorum ama işte kişi başı pay nasıl düler siz hesap edin buna oranla bişey sorcam yarın bigcheftte buluşçaz bir etkinlik 1 bardak johhine walker 245 TL parasında değilim de böyle yerlerde hiç içmedim 1 bardağı ne kadar dolu oluyor normalde bildiğim bardakta az oluyor 1 bardak bi şey yapmaz dimi

ha bide kasımda 18 oluyorum ben sıkıntı olmaz dimi normal oturup tatlı felan yicez bigcheft sadece alkol yyok zaten sıkıntı olmaz heralde
izmride misin angara mı

araba sürme alkollüğ bişi olmaz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,875
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bir bardak viskiden bişey olmaz deme temkinli ol, gıdım gıdım iç. Ben bi bardağı hızlı içmiştim bir de soğuk olunca fena çarptı kafa bi trilyon oldu sende temkinli ol

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir bardak viskiden bişey olmaz deme temkinli ol, gıdım gıdım iç. Ben bi bardağı hızlı içmiştim bir de soğuk olunca fena çarptı kafa bi trilyon oldu sende temkinli ol
Bildiğim kadarı ile yavaş içimde karaciğer de çoğunu zararsız maddelere dönüştürüyor ama hızlandıkça aniden çok fazla gelince bir kısmı kana karışıyor.
Yavaş içimek en iyisi

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
İlk bardak dolu gelir sonra yavaş yavaş sulandırırlar

Gird4p

80+
İlk bardak dolu gelir sonra yavaş yavaş sulandırırlar
Yok öyle bir şey.

Bünyen gereği tek kadeh viski seni çarpar. Daha yaşında başında bir şey yok. Bünyen bu yaşlarda çok sağlam olmaz. Kaldı ki Viski kolay bir içki de değil. Yavaş iş. Mezeyi bol tut. Çarparsa da suya yüklen.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,133
İsim
Diyarhan
1 bardaktan hiçbir şey olmaz içtiğini bile anlamazsın. Tadını ala ala iç yeter

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
aynı şekilde sabah 4e kadar havuzda yatıp beklediğimi biliyorum. viski adam içeceği biz adam değilmişiz demek ki. artık kokusu bile direkt midemi bulandırıyor.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,546
İsim
Taha yücel
aynı şekilde sabah 4e kadar havuzda yatıp beklediğimi biliyorum. viski adam içeceği biz adam değilmişiz demek ki. artık kokusu bile direkt midemi bulandırıyor.
1 bardaktan hiçbir şey olmaz içtiğini bile anlamazsın. Tadını ala ala iç yeter
Yok öyle bir şey.

Bünyen gereği tek kadeh viski seni çarpar. Daha yaşında başında bir şey yok. Bünyen bu yaşlarda çok sağlam olmaz. Kaldı ki Viski kolay bir içki de değil. Yavaş iş. Mezeyi bol tut. Çarparsa da suya yüklen.
Knk big chefteydim 1 tek viski + kokteyl içtim
Viiskey sour tatlıyla beraber bişry yaşamadım kokteyl özelşkle güzeldi

Omnissiah

80+ Bronze
Viski içtiğim bir içki değil ama zaten dibine buz atıp minnacık koymuyorlar mı? sarhoş etmesi için şöyle bir şeyde içmeniz lazım
Dev şarap bardağı ve bira kupası Combo - 3000ML viski, partiler, doğum  günleri, düğünler için ekstra büyük-106 Oz likör camı - AliExpress

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
Selim
Alkol işi beyinde biter 2 tane 70 lik iki kişi bitirdik sadece kafada tatlı uyuşma oluştu ama o an sadece film puro ve hamburger vardı lakin bir mekan da o içtiğin bir bardak bile adamı güzel oluyor ben barda double içtiğim de zor yürürüm tamamen psikolojiyle alakalı muhtelemen size de etki eder bir bardak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,253
Üyeler
160,368
Son üye
Cyalix
Top Bottom