güzel gelişim biraz yağı versen daha iyiİyi günler dostlar. 56 kgden 82 kgye geldim. 1 yıllık gelişim budur. Öneri ve tavsiyelere açığım. Yağ oranım arttı kafam da biraz daha kütle koyup yaza doğru definasyona girmek var.
helal ,knk günde kaç gram protein alıyordunİyi günler dostlar. 56 kgden 82 kgye geldim. 1 yıllık gelişim budur. Öneri ve tavsiyelere açığım. Yağ oranım arttı kafam da biraz daha kütle koyup yaza doğru definasyona girmek var.
aga ayı gibi olmuşsun bende pazartesi başlıyorum inşallahİyi günler dostlar. 56 kgden 82 kgye geldim. 1 yıllık gelişim budur. Öneri ve tavsiyelere açığım. Yağ oranım arttı kafam da biraz daha kütle koyup yaza doğru definasyona girmek var.
Çok değişiyordu kanka sabit bir değerim yok halen de aynı ama 90 altına mutlaka dusmuyorum. 4 yumurta+ 250 gram gün içinde kesin öğünüm var. Sonrası yoğurt yulaf veya ekstradan tavuk+ protein tozu da ekliyorum.helal ,knk günde kaç gram protein alıyordun
hocam boy kaç?İyi günler dostlar. 56 kgden 82 kgye geldim. 1 yıllık gelişim budur. Öneri ve tavsiyelere açığım. Yağ oranım arttı kafam da biraz daha kütle koyup yaza doğru definasyona girmek var.