10.000 TL Yurtdışı Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
Yurtdışı max. 10.000TL'ye telefon önerir misiniz?

Ortalama veya üstü kamera, yüksek performanslı, batarya ömrü uzun, sağlam/kaliteli bir şey arıyorum.

Oyun oynarım. Ama profosyonel oyuncu falan değilim. Kasma donma olmadan iyi performans (60fps yeterli) vermesi yeterli. Bir de bazen 3-5 uygulamayı aynı anda kullandığım olur. O yüzden performansı iyi olmalı. Bataryası yoğun kullanımda 1 günü çıkarırsa iyi olur. Kamera ise ortalama bir kamera yeterli olur. Net ve güzel çeksin yeterli.

Ortalama veya üstü kamera, yüksek performanslı, batarya ömrü uzun, sağlam/kaliteli bir şey arıyorum.

Oyun oynarım. Ama profosyonel oyuncu falan değilim. Kasma donma olmadan iyi performans (60fps yeterli) vermesi yeterli. Bir de bazen 3-5 uygulamayı aynı anda kullandığım olur. O yüzden performansı iyi olmalı. Bataryası yoğun kullanımda 1 günü çıkarırsa iyi olur. Kamera ise ortalama bir kamera yeterli olur. Net ve güzel çeksin yeterli.
Redmi note 13 pro 5g alabilirsiniz bende redmi note 12 pro 5g var 8 aydır kullanıyorum henüz bir donma kasma yok oyun performansi tatmin edici seviyede lol wr ve pubg mobile denemiştim meraktan pubgde hd ayarlarda 45-60fps aldı lol de ise maximum ayarlarda 120 sabit veriyor 120 hz olduğu için ekranı akıcı son derece 13pro 5g modelini alırsanız bundan biraz daha performanslı 12pro 5g 7500-8000tl bandında satılıyor tahminen 13ü 10k gibi bir fiyata alırsınız.

iPhone kanadında iPhone 11 var android de ise @Wenth dediği gibi note 13 serisi karar sizin

Geri