Öneri 10.000 TL'ye Direksiyon Seti Önerisi

cansxxr

80+
Reaksiyon skoru
5
Direksiyon seti almak istiyorum daha kararlaştırmadım tabii ama aklımda var ve fikir olarak hiçbir şey yok. Hiç anlamadığım bir şey.
Aşırı gerçekçi hissi vermesine gerek yok 900 derece ve F feedback olsa iyi olur. Oynayacagım maksimum oyunlar ETS, Assetto Corsa, BeamNG tarzı oyunlar. F1 gibi Rally gibi oyunlar oynamayacağım. Marka fan boyluğu yapmadan yada akakçeyi açıp direksiyon seti yazıp söylediğim bütçede güzel gözüküyor diyip buraya gelip öneri yapılmasın. Bilgisi olan farkı bilen insanlar yazarsa sevinirim.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
ford-transit-t12-t15-direksiyon-simidi-cikma-325850.webp

elimde var ciddiysen goruşalım bebegim

Bu ürünleri genelde insanlar alıp biraz kullanıp sıkılıp temiz bir şekilde satıyorlar.2.el temiz Logitech g29 al. Hem daha uyguna alırsın hem de sıkılırsan ya da daha üst bir şeye geçmek istersen kolayca elden çıkarırsın piyasası hızlı.

Bu ürünleri genelde insanlar alıp biraz kullanıp sıkılıp temiz bir şekilde satıyorlar.2.el temiz Logitech g29 al. Hem daha uyguna alırsın hem de sıkılırsan ya da daha üst bir şeye geçmek istersen kolayca elden çıkarırsın piyasası hızlı.
hocam bütçe belirtmemisim yazmayı unuttum maks 10k düşünüyorum 10kya bile şuan çıkmam zor biraz. g29 u 13 e filan satıyorlar sarı sitede.

10K'ya sıfır direksiyon seti alınmasını tavsiye etmem. Sıfır bütçede en azından G29 alınmalı ki o da bütçeni bir hayli aşıyor. G29'un altındaki setler de fiyatını hak etmiyor ve 900 derece+FFB özelliklerini taşımıyor zaten. Dolayısıyla ikinci elde G27-G29 almak en mantıklısı gibi duruyor. 10.000 TL altına rahatlıkla bulunabilir. Örneğin;

10K'ya sıfır direksiyon seti alınmasını tavsiye etmem. Sıfır bütçede en azından G29 alınmalı ki o da bütçeni bir hayli aşıyor. G29'un altındaki setler de fiyatını hak etmiyor ve 900 derece+FFB özelliklerini taşımıyor zaten. Dolayısıyla ikinci elde G27-G29 almak en mantıklısı gibi duruyor. 10.000 TL altına rahatlıkla bulunabilir. Örneğin;

ikinci el almakta sorun yok hocam ama aynı ilde oldugum ilan pek yok. param güvende desen satılmıyor 10 kgyi aşıyor.

Geri