Neler Yeni

Öneri 10-12 bine telefon önerisi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
S22 de işlemci verimsizliğinden dolayı kimsenin önermediği cihaz,yoksa taş gibi.
A54 de de S22 ile aynı durum var, hatta Realme GT2 de de var. O yıllardaki neredeyse tüm işlemciler sıkıntılı.

S22 deki tek ciddi sorun pil bence, pili az gidiyor, sırf o yüzden almamıştım.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Hocam s21 s20 fe bu cihazlar şuanlık asla alınmaz 2 seçenek var a54 ve realme gt 2 ısınma problemi var diyenler var lakin içinde özel soğutucu var gayet normal çalışıyor realme servisi dediğiniz herhangi bir problemde vatana götüreceksiniz o yüzden kafanız rahat olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone 11 ve s22 asla alınmayacak cihazlar bence hem eskidiler hemde performans düşüyor illa iOS almak için iPhone 11 almak saçmalıktan başka bir şey değil.
iPhone 11 zaten alınmaz da S22 neden ya da S21 neden onu anlayamadım.

S22 de işlemci verimsizliğinden dolayı kimsenin önermediği cihaz,yoksa taş gibi.
Kullanıyorum bir ısınma şarj durumu ile karşılaşmadım. İlk çıktığında sorunlar mevcuttu ama şuan sağlam telefon güncelleme ile çözüldü sorunlar.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Realme gt2 alma diyen var mı arkadaşlar ona karar kıldım ben
Hocam alın olmazsa ben yarın kesin alacağım 1 gün performansını test edeceğim bekleyin konu açık kalsın ona göre alın isterseniz şüpheniz varsa.

iPhone 11 zaten alınmaz da S22 neden ya da S21 neden onu anlayamadım.

Kullanıyorum bir ısınma şarj durumu ile karşılaşmadım. İlk çıktığında sorunlar mevcuttu ama şuan sağlam telefon güncelleme ile çözüldü sorunlar.
S21 ve s22 verimsiz telefonlar kamera dışında lakin sadece kamera iyi olsa ne olacak.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Hocam alın olmazsa ben yarın kesin alacağım 1 gün performansını test edeceğim bekleyin konu açık kalsın ona göre alın isterseniz şüpheniz varsa.

S21 ve s22 verimsiz telefonlar kamera dışında lakin sadece kamera iyi olsa ne olacak.
S21 bilemiyorum ama S22 ye katılmıyorum. 5 ay kullandım param olsa alırdım.

Top Bottom