Öneri 10-12 bine telefon önerisi

S20 Fe olabilir ,xioami olan hiçbir telefonu alma reklamdan geçilmiyor android arayüzü.Gt 2 de olabilir güncel olsun diyorsan a34 ya da a54 alabilirsin. Ben olsam gider 2.el piyasasını araştırırdım.

Bursadayim ben gt2 mantıklı geldi
0 Şart değilse 2. El temiz S21 bulabilirsin. Ne A54 ne Realme GT 2 yetişemez o cihaza. Almışken amiral gemisi almanız önerimdir. Tonla cihaz kullandım çok sevdiğim şeyler P40 Pro'dan S22 Ultra'ya sayısız cihaz geçti elime sık sık telefon değiştiririm. Amiral gemisi bir Android kullanman şiddetle tavsiyem sana. Bu Android kötüleyenlerin %70'i ya giriş seviyesi Android kullanıyor diğerleri de sevmiyor. Çok fark var.

0 Şart değilse 2. El temiz S21 bulabilirsin. Ne A54 ne Realme GT 2 yetişemez o cihaza. Almışken amiral gemisi almanız önerimdir. Tonla cihaz kullandım çok sevdiğim şeyler P40 Pro'dan S22 Ultra'ya sayısız cihaz geçti elime sık sık telefon değiştiririm. Amiral gemisi bir Android kullanman şiddetle tavsiyem sana. Bu Android kötüleyenlerin %70'i ya giriş seviyesi Android kullanıyor diğerleri de sevmiyor. Çok fark var.
Sonra hepsi ayfhoon öneriyor.

Hocam s21 s20 fe bu cihazlar şuanlık asla alınmaz 2 seçenek var a54 ve realme gt 2 ısınma problemi var diyenler var lakin içinde özel soğutucu var gayet normal çalışıyor realme servisi dediğiniz herhangi bir problemde vatana götüreceksiniz o yüzden kafanız rahat olsun.
Post automatically merged:

Adama S22 diyorum 2K koyar iPhone 11 alırım diyor, param iPhone almaya yetiyorsa hangi android olursa olsun almam diyen çok kişi var maalesef...
iPhone 11 ve s22 asla alınmayacak cihazlar bence hem eskidiler hemde performans düşüyor illa iOS almak için iPhone 11 almak saçmalıktan başka bir şey değil.

Realme GT 2 ya da A54. Tamamen ne istediğinize bağlı. A54 anneme babama aldım çok sağlam cihaz. Ama performans olarak GT2 çok daha iyi. Onun da ısınma problemleri var diyorlar.
dedeme aldım hafif oluyor sıcakta dışarda iken

Hocam s21 s20 fe bu cihazlar şuanlık asla alınmaz 2 seçenek var a54 ve realme gt 2 ısınma problemi var diyenler var lakin içinde özel soğutucu var gayet normal çalışıyor realme servisi dediğiniz herhangi bir problemde vatana götüreceksiniz o yüzden kafanız rahat olsun.
Post automatically merged:

iPhone 11 ve s22 asla alınmayacak cihazlar bence hem eskidiler hemde performans düşüyor illa iOS almak için iPhone 11 almak saçmalıktan başka bir şey değil.
S22 geçen senenin cihazı ya pek eski sayılmaz o 😀

bende xiaomi redmi note 11 pro veya note 12 pro almayı düşünüyorum şu an sizce alınır mı ?
onu bunu bilmem de ben redmi almıyorum düşük kalite parçalarla üretiliyor ne kadar f/p olsa da. xiaomi al.

En mantıklı seçenek Realme GT 2.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri