Neler Yeni

10-14k full setup onerisi

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Eray Altınordu
Sakın trendyol gibi yerlerden pc alma. Attığın pcnin parçaları çok çok eski parçalara sahip. Parana yazık olur.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Attığın bilgisayar dolandırıcılık kelimesinin gerçek hayatta eş bulmuş hali. Hatta dolandırıcılık kelimesi o tarz Trendyol bilgisayarları için keşfedilmiş bile olabilir. Aşırı rezil bir fiyata ve aşırı rezil parçalara sahip.
6 taksitle bu bütçede çok bir şey yapamazsın. İkinci el parçalarla çok iyi bir sistem toplanır ama sıfır güzel sistem için indirim beklemen lazım.
"E o zaman benim attığım mantıklı değil mi?" dersen değil. Attığın sistem gerçekten çok kötü. Ekipmanlar bile çok dandik ama ekipmanlarla kasanın ederi neredeyse eşit o sistemde. Ekipmanlar 100-200 liralık dandik şeyler. Monitör en fazla 2k ederi var. O kasa da 3K üzerini hakketmiyor. Sistemi alan kişiler bilgisayar konusunda çok bilgisiz olduğu için ne kadar kazık bir fiyata aldıklarının farkında değiller. Yani kısaca ben senin yerinde olsam 14 bin liramı o çöpe vereceğime hiçbir şey almam daha iyi.

Eğer kabul edersen ikinci el toplamana yardım edebilirim

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alican ekinci
o sistemi alacağına paranı çöpe at daha iyi.2. elden güzel sistem toplanır o paraya

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
yunusemre
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Atasoy
kanka 15k ya 1. el çok kötü parça toplarsın 2 3 sene belki kullanırsın sonra gg zaten o pc bence biraz daha biriktirmeni öneririm en azından 20k biriktirip adam akıllı 2. el alabiliriz kanka

halilow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil İbrahim Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığın bilgisayar dolandırıcılık kelimesinin gerçek hayatta eş bulmuş hali. Hatta dolandırıcılık kelimesi o tarz Trendyol bilgisayarları için keşfedilmiş bile olabilir. Aşırı rezil bir fiyata ve aşırı rezil parçalara sahip.
6 taksitle bu bütçede çok bir şey yapamazsın. İkinci el parçalarla çok iyi bir sistem toplanır ama sıfır güzel sistem için indirim beklemen lazım.
"E o zaman benim attığım mantıklı değil mi?" dersen değil. Attığın sistem gerçekten çok kötü. Ekipmanlar bile çok dandik ama ekipmanlarla kasanın ederi neredeyse eşit o sistemde. Ekipmanlar 100-200 liralık dandik şeyler. Monitör en fazla 2k ederi var. O kasa da 3K üzerini hakketmiyor. Sistemi alan kişiler bilgisayar konusunda çok bilgisiz olduğu için ne kadar kazık bir fiyata aldıklarının farkında değiller. Yani kısaca ben senin yerinde olsam 14 bin liramı o çöpe vereceğime hiçbir şey almam daha iyi.

Eğer kabul edersen ikinci el toplamana yardım edebilirim
580li sistem duzemezmiyiz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom