Neler Yeni

10-15k arası tablet önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmeteren Kılıçaslan
üniversite için kalemli tablet alacağım aklımda s7fe var. herkes s9fe güzel deseler de exynos işlemciye güvenemiyorum. sizin öneriniz nedir

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,257
İsim
Taha Efe
üniversite için kalemli tablet alacağım aklımda s7fe var. herkes s9fe güzel deseler de exynos işlemciye güvenemiyorum. sizin öneriniz nedir
Aynı Bütcedeyim. Maks 15k. bende s9 fe düsünüyorum.

Exynos iyidir diye düsünüyorum ama fikir alayım dedim.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,257
İsim
Taha Efe

Yasin Çınar

80+ Bronze
Bende s9fe+ var alalı 2 ay oldu güzel memnunum alırken hem işlemci hem ekran biraz şüphe vermişti ama sıkıntı olmadı. İşlemci oyun için kötü, diğer işler için gayet iyi. Ekranından çok şüphe duyuyordum fakat hiç rahatsız etmiyor ama amoled kadar kaliteli de değil elbette. Soruların varsa cevaplayabilirim.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,257
İsim
Taha Efe
Bende s9fe+ var alalı 2 ay oldu güzel memnunum alırken hem işlemci hem ekran biraz şüphe vermişti ama sıkıntı olmadı. İşlemci oyun için kötü, diğer işler için gayet iyi. Ekranından çok şüphe duyuyordum fakat hiç rahatsız etmiyor ama amoled kadar kaliteli de değil elbette. Soruların varsa cevaplayabilirim.
Hocam ya bu tableti alacağım ya 10 Nesil iPad alacağım. iPad'in ekranı bir tık daha iyi gibi geldi performansları sanırsam 3 asağı 5 yukarı benzer. Hangisi sence?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam ya bu tableti alacağım ya 10 Nesil iPad alacağım. iPad'in ekranı bir tık daha iyi gibi geldi performansları sanırsam 3 asağı 5 yukarı benzer. Hangisi sence?
Ipad 10 yerine 9 öneririm.
Alabiliyorsan air al tabi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,257
İsim
Taha Efe

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Neden hocam eski nesil?

Air alabilme sansım yok maks 15k dediğim gibi.
Hocam eski nesil değil aslında, sadece 1 nesil işlemci farkları var. Ekranları aynı tek farkı 10. nesilin tipi güzel ve type c.
Fakat bence type c olması kalem kullananlar için eksi, çünkü kalem lightning girişli ve 10. nesilde şarj etmek için dönüştürücü lazım, 9 da direkt şarj edebiliyorsun.
Hem fiyat performans konusunda daha iyi hem de kalem açısından daha iyi 9. nesil. Tek eksisi tipi 10. nesil kadar güzel değil

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,257
İsim
Taha Efe
Fakat bence type c olması kalem kullananlar için eksi, çünkü kalem lightning girişli ve 10. nesilde şarj etmek için dönüştürücü lazım, 9 da direkt şarj edebiliyorsun.
Hem fiyat performans konusunda daha iyi hem de kalem açısından daha iyi 9. nesil. Tek eksisi tipi 10. nesil kadar güzel değil
Hocam zaten sonradan farkettim 10. Nesil alamıyorum 18 bin oluyor kalemle birikte ama 9. Nesil 13 bine falan alınıyor.

Ama benim telefon Samsung olduğundan S9 FE+ a çok sıcak bakıyorum, Annem/Babamlarda Apple al diyorlar (9 Nesil 64gb)

Sence Hangisi daha iyi? 10 Nesille S9 FE+ Kafa Kafaya zaten ama 9 nesil ile acaba nekadar Perf. Farkı var? Kafalar karısık o.O2

Top Bottom