dolandırıcı reis çakmadınmı olayıneden uzak durim ki
Alma bu fiyata iPhone vermezler dolandırıcıDolap üzerinden adam 9.5 bine satıyor dolabın komisyonu ile 10.3 bin oluyor benim ödemem gereken.
''Pil89;/Kutu fatura mevcut Ezik çizik vs. yoktur sıfırdan farksız 2027ye kadar garantisi devam ediyor'' diyor, sizce alınır mı? bu konuda dolap'a da güvenebilirmiyim ?
Not: 128 gb versiyonu
Benim düşüncem:
bence alınır piyasasına göre iyi/ucuz, sadece dolandırıcılık riskinden dolayı sizden fikir almayı düşündüm ne dersiniz ?
11 in ömrü geçti artık ne kullanıyon android ise androidden devam etiphone 11 var 10 bine o olurmu
2. el yeri, 3D baskı figür oyuncak yapıp satanalar da vardolapta her şey satılyıromu
yok zaten dolap üzeri harici almam bir şeyBu adamlar genelde dolandırıcı olur.arkadaisn dediği gibi bir aile fotoğrafı,ilanlarda piyasanın cok altında telefon,konsol,direksiyon seti olur ve almak istediğinizde fake bir dolap/sahibinden/letgo/pttavm linki atarlar ve ibana atmanızı isterler uzak durun
reis nasıl dolandırıyorlar bilgileneyim az bendedolandırıcı reis çakmadınmı olayı
şimdi eğer elden ödeme yerine mobil ödeme ise dolandırıyorlar ama eğer buluşup telefoncuya gidip baktırırsanız kendi bildiğiniz 15 te tuttsa iyi bence ama online ödeme yapmayınızreis nasıl dolandırıyorlar bilgileneyim az bende
online ödemede nasıl dolandırıyor onu anlamadımşimdi eğer elden ödeme yerine mobil ödeme ise dolandırıyorlar ama eğer buluşup telefoncuya gidip baktırırsanız kendi bildiğiniz 15 te tuttsa iyi bence ama online ödeme yapmayınız