10 bin TL'ye iPhone 12 alınır mı?

Dolap üzerinden adam 9.5 bine satıyor dolabın komisyonu ile 10.3 bin oluyor benim ödemem gereken.
''Pil89;/Kutu fatura mevcut Ezik çizik vs. yoktur sıfırdan farksız 2027ye kadar garantisi devam ediyor'' diyor, sizce alınır mı? bu konuda dolap'a da güvenebilirmiyim ?

Not: 128 gb versiyonu

Benim düşüncem:
bence alınır piyasasına göre iyi/ucuz, sadece dolandırıcılık riskinden dolayı sizden fikir almayı düşündüm ne dersiniz ?
Alma bu fiyata iPhone vermezler dolandırıcı

Bu adamlar genelde dolandırıcı olur.arkadaisn dediği gibi bir aile fotoğrafı,ilanlarda piyasanın cok altında telefon,konsol,direksiyon seti olur ve almak istediğinizde fake bir dolap/sahibinden/letgo/pttavm linki atarlar ve ibana atmanızı isterler uzak durun

dolapta her şey satılyıromu
2. el yeri, 3D baskı figür oyuncak yapıp satanalar da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu adamlar genelde dolandırıcı olur.arkadaisn dediği gibi bir aile fotoğrafı,ilanlarda piyasanın cok altında telefon,konsol,direksiyon seti olur ve almak istediğinizde fake bir dolap/sahibinden/letgo/pttavm linki atarlar ve ibana atmanızı isterler uzak durun
yok zaten dolap üzeri harici almam bir şey

şimdi eğer elden ödeme yerine mobil ödeme ise dolandırıyorlar ama eğer buluşup telefoncuya gidip baktırırsanız kendi bildiğiniz 15 te tuttsa iyi bence ama online ödeme yapmayınız
online ödemede nasıl dolandırıyor onu anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,388
Üyeler
185,091
Son üye
raivis
Geri