aslan punch
80+

- Reaksiyon skoru
 - 100

Tüm ürünlerde %10 yapmış itopya

İtopya'daki 4070, akakçe attığın 4070 Super, aynı ürün zaten 25k ya satılıyor, itopya gibi bir siteden istersen de gencergaming'de de 27.300 aynı fiyat ama dışarda 25k işte,
orayı anlayın dıye attım adamlar super parasına 4070 satıyorlarİtopya'daki 4070, akakçe attığın 4070 Super, aynı ürün zaten 25k ya satılıyor, itopya gibi bir siteden istersen de gencergaming'de de 27.300 aynı fiyat ama dışarda 25k işte
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
https://amzn.eu/d/8zouQBn
Fifine mikrofon bakayım dedim belki indirim vardır diye fiyatı Arşa çıkarıp indirim yapmışlar normalden 300-400 TL daha pahalıTüm ürünlerde %10 yapmış itopya
![]()

hayırlı olsun acil lazımsa fiyat fena değil ama fırsat sayılacak bir fiyatta değil. sadece 1500 lira farkla amazon üzerinden alıp ölü piksel vs. sorunlara karşı önlemde alabilir almak isteyen. itopya da iadem hiç olmadı ama "monitörü beğenmediniz mi? aa çok üzüldük hemen geri alalım diyeceklerini sanmam".çektim valla bitane![]()
ASUS ROG STRIX XG27UCS 27" 160Hz OC 1ms HDMI DP USB-C FreeSync Premium G-SYNC Pivot HDR400 UHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS ROG STRIX XG27UCS 27" 160Hz OC 1ms HDMI DP USB-C FreeSync Premium G-SYNC Pivot HDR400 UHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile XG27UCS ITOPYA'dawww.itopya.com