Ahmet Zahid
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Maks 6000 bitratet olayını anlamadım tam olarak neden? ve ekran kartından vermemle işlemci arasından vermemin ne farkı var?Yeter. Drop olmaz karşılar. Yayını ekran kartından verin. Maks 6000 bitrate verebiliyorsunuz zaten.
1) Twitch öyle ayarlamışMaks 6000 bitratet olayını anlamadım tam olarak neden? ve ekran kartından vermemle işlemci arasından vermemin ne farkı var?
son olarak bitrate yayındaki görüntü kalitesini mi ayarlıyor? çok bilmediğimden soruyorum.1) Twitch öyle ayarlamış
2) Nvidia kartlarda yayın/video için özel kodlayıcılar var. Daha kaliteli yayın yaparsınız.
Evet. Ne kadar fazlaysa o kadar kaliteli görüntü. Saniyede ne kadar video verisi gönderilebilir onu ayarlıyorsunuz öyle düşünün.son olarak bitrate yayındaki görüntü kalitesini mi ayarlıyor? çok bilmediğimden soruyorum.
Yanlış bilgi vermeyim, ya OBS'de 6k dan fazla veremiyoruz ya da Twitch sunucuları kabul etmiyor. Tam kesin bir bilgim yok OBS'de en yüksek video bit hızı 6000 kbps olarak gösterilmiş.1) Twitch öyle ayarlamış
O Twitch seçince otomatik 6000 oluyordu en son, yanılmıyorsam Twitch limiti o cidden.Evet. Ne kadar fazlaysa o kadar kaliteli görüntü. Saniyede ne kadar video verisi gönderilebilir onu ayarlıyorsunuz öyle düşünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış bilgi vermeyim, ya OBS'de 6k dan fazla veremiyoruz ya da Twitch sunucuları kabul etmiyor. Tam kesin bir bilgim yok OBS'de en yüksek video bit hızı 6000 kbps olarak gösterilmiş.
Alıntıyı görüntüle
Çok bile birazını bana verinMerhabalar sistemim: R5 3600 - GTX 1660 SUPER - 16GB RAM - 512GB M2 SSD
bu sistem ve bu internet hızı ile twitch üzerinden 1080p Valorant yayını verebilmem mümkün mü? 60 fps karşılar mı? Drop vs. olur mu?