aktif olarak Apple kullanmiyorum diye iki defa belirttim ama anlaman kit oldugu icin ayni seyleri papagan gibi tekrarlamaya devam ediyorsun. Ayrica bana gorgusuz demissin de, sahip oldugu tum teknolojik urunleri imzasina ekleyen zavalli kim acaba
Komik cocuklarsiniz, cebinizde 5 kurus para yok gelip burada insanlarin ne alacagina, ne kullanacagina karar vermeye kalkisiyorsunuz. Bir de IQ'den falan bahseder. IQ 'n cok yuksekti de madem SS Artics 3 Headset alacagina R3 1200'unu upgrade etseydin. Her seye kafaniz cok basiyor gibi davraniyorsunuz da bastan asagi falsosunuz
Birakin da insanlar kendi paralarini nasil harcayacagina kendileri karar versin. Sizin gibi 13-14 yasindaki cocuklardan akil almayalim bir zahmet. Hayatinizda sahip oldugunuz her seyi ebeveynleriniz temin etmis, gelip burada insanlarin kendi emekleriyle kazandigi para hakkinda soz sahibi olmaya kalkisiyorsunuz.
@Hasan344 Apple kullanmanin maddi durum ile alakasi yok, 60Hz oldugu icin almadim diyorsun da. 120Hz ekranli iPhone modeli uretmiyor mu Apple?
Yani sanki bu secenegi sunmuyormus gibi konusuyorsunuz, tek derdin 60Hz ise ve maddi durum da sorun degilse Pro Max modelini alir gecersin. Niye hepiniz "benim param var, zenginim" kiyasina girmeye calisiyorsunuz, kime neyi ispatlamaya calisiyorsunuz?
S7 Edge ile fotograf kalitesi olarak amiral gemi hissi aliyormus. ROM atinca lens mi degisiyor da bizim mi bilgimiz yok? 89 dxomark camera puaniyla ne amiral gemisi, ne anlatiyorsunuz valla ilgincsiniz.