Neler Yeni

10 yıllık Apple deneyimim ve sonuçları

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Burak
Kendini ne zannediyorsun olm sen hayal dünyamdan çık 🤣 yapacağın en mantıklı hareket forumdan gitmen olur bak ben sana söyliyeyim, torbacın kimse banada söyle kendini ali koç ile harmanlanmış elon musk zanneden meret neymiş merak ettim doğrusu

Aglamaya devam et genc adam :) Millete verecegin akli kendine sakla, zaten cok az oldugu ortada. Daha fazla rezil etme kendini istersen :)

Hasan344

80+ Gold
:D aktif olarak Apple kullanmiyorum diye iki defa belirttim ama anlaman kit oldugu icin ayni seyleri papagan gibi tekrarlamaya devam ediyorsun. Ayrica bana gorgusuz demissin de, sahip oldugu tum teknolojik urunleri imzasina ekleyen zavalli kim acaba :)

Komik cocuklarsiniz, cebinizde 5 kurus para yok gelip burada insanlarin ne alacagina, ne kullanacagina karar vermeye kalkisiyorsunuz. Bir de IQ'den falan bahseder. IQ 'n cok yuksekti de madem SS Artics 3 Headset alacagina R3 1200'unu upgrade etseydin. Her seye kafaniz cok basiyor gibi davraniyorsunuz da bastan asagi falsosunuz :)
Birakin da insanlar kendi paralarini nasil harcayacagina kendileri karar versin. Sizin gibi 13-14 yasindaki cocuklardan akil almayalim bir zahmet. Hayatinizda sahip oldugunuz her seyi ebeveynleriniz temin etmis, gelip burada insanlarin kendi emekleriyle kazandigi para hakkinda soz sahibi olmaya kalkisiyorsunuz.

@Hasan344 Apple kullanmanin maddi durum ile alakasi yok, 60Hz oldugu icin almadim diyorsun da. 120Hz ekranli iPhone modeli uretmiyor mu Apple? :)
Yani sanki bu secenegi sunmuyormus gibi konusuyorsunuz, tek derdin 60Hz ise ve maddi durum da sorun degilse Pro Max modelini alir gecersin. Niye hepiniz "benim param var, zenginim" kiyasina girmeye calisiyorsunuz, kime neyi ispatlamaya calisiyorsunuz? :)
S7 Edge ile fotograf kalitesi olarak amiral gemi hissi aliyormus. ROM atinca lens mi degisiyor da bizim mi bilgimiz yok? 89 dxomark camera puaniyla ne amiral gemisi, ne anlatiyorsunuz valla ilgincsiniz.
IQ seviyeni belli ettin yine dostum. Bir telefona neden 50k üstü para vereyim? Daha uygun fiyata 120hz ekranlı donanım olarakta güçlü amiral gemisi samsung cihazlar varken neden 120hz almak için pro max alayım? Birde rom atmanın kameraya etkisi olduğunu söylemedim sadece belirttim.

Starlex

80+ Silver
Aglamaya devam et genc adam :) Millete verecegin akli kendine sakla, zaten cok az oldugu ortada. Daha fazla rezil etme kendini istersen :)
Dostum asıl sen kendini dahada rezil etme sen git hadi 10k lik telefona 40k vermeye devam et zengin,akıllı,bilgin şey seni🤣

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Burak
IQ seviyeni belli ettin yine dostum. Bir telefona neden 50k üstü para vereyim? Daha uygun fiyata 120hz ekranlı donanım olarakta güçlü amiral gemisi samsung cihazlar varken neden 120hz almak için pro max alayım? Birde rom atmanın kameraya etkisi olduğunu söylemedim sadece belirttim.

+ Daha stabil OS
+ Daha az deger kaybi.

Bugun S24 Ultra alacaksin 60'a seneye maks 30 edecek.
Bugun 15 Pro Max alacaksin 70'e seneye minimum 50K edecek. Samsung S24 Ultra 50K 'dan daha dusuk fiyata satiliyor da bizim mi haberimiz yok? Apple ile Android amiral gemisi arasinda 10K fiyat farki var fakat deger kaybi birinin %10-20 digeri ise minimum %50. Siz bu kafayla iyi gelmissiniz bu yasa bravo :)

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Ben Huawei P Smart 2018 modelini kullanıyorum daha yeni yeni bataryası tutmamaya, yavaşlamaya başladı. Aynı dönemki Iphonelar nerede şimdi ?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Bende samsung kullanıyorum ancak çok genel bir yorum olmuş, forumun sahibi bile iphone kullanıyor sonuçta. Çünkü kullanım alanları oluyor illa (Apple iyi olduğundan değil, Android bilerek kısıtlandığından).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iphone X kullandım ben, bataryası 4 saat gidiyor tüm gün şarjda duruyor, kullanmasanız bile gün bitmeden bitiyor. Bahsettiğiniz samsung telefonlar normal kullanımda 2-3 gün az kullanımda 1 haftadan uzun süre dayanıyor. Performans olarakta samsung daha iyi. Apple kullananlara lafım yok ancak iki tarafıda savunmak mantıksız, parası olan istediğini kullansın. Milletin hevesini kursağında bırakmaya, harcadığı para için üzmeye gerek yok.
Genel bir yorum ancak yanlış demek de doğru olmaz gerçekten o fiyatlara değeceğini düşünmüyorum iphoneların

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Burak
Dostum asıl sen kendini dahada rezil etme sen git hadi 10k lik telefona 40k vermeye devam et zengin,akıllı,bilgin şey seni🤣

500 liralik islemcinle millete 7800x3D onermeye devam et hadi abisi. Hayatinda sahip olamayacagin parcalari gelip millete oneriyorsun veya kotuluyorsun. Bombos adamsiniz bir de zekiymissiniz gibi millete laf yetistirmeye calismayin :)

Starlex

80+ Silver
+ Daha stabil OS
+ Daha az deger kaybi.

Bugun S24 Ultra alacaksin 60'a seneye maks 30 edecek.
Bugun 15 Pro Max alacaksin 70'e seneye minimum 50K edecek. Samsung S24 Ultra 50K 'dan daha dusuk fiyata satiliyor da bizim mi haberimiz yok? Apple ile Android amiral gemisi arasinda 10K fiyat farki var fakat deger kaybi birinin %10-20 digeri ise minimum %50. Siz bu kafayla iyi gelmissiniz bu yasa bravo :)
Annenin aldığı telefonla konuşmak kolay hayatında başarılar dilerim tabi sen böyle zor yaşarsın ama neyse kulaklık konusuna gelirsek koçum benim herşeyimi kendim 2. El aldım alnımın akıyla arkadaşım bana kulaklığı uygun fiyatlı verdiği için aldım değer kaybetme mevzusunada şunu diyeyim apple yeni telefona geçirmek için telefonu bile bile yavaşlatıyor ve desteği kesiyorlar kullanamayacağım telefonu alsam nolur satsam nolur keşke dediklerimizi beyin süzgeçinden gecirsende anlasan ama o seviye yok tabii ki

500 liralik islemcinle millete 7800x3D onermeye devam et hadi abisi. Hayatinda sahip olamayacagin parcalari gelip millete oneriyorsun veya kotuluyorsun. Bombos adamsiniz bir de zekiymissiniz gibi millete laf yetistirmeye calismayin :)
Tamam kardeşim en zengin sensin ana baba parası ile konuşmak kolay oluyordur

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Burak
Annenin aldığı telefonla konuşmak kolay hayatında başarılar dilerim tabi sen böyle zor yaşarsın ama neyse kulaklık konusuna gelirsek koçum benim herşeyimi kendim 2. El aldım alnımın akıyla arkadaşım bana kulaklığı uygun fiyatlı verdiği için aldım değer kaybetme mevzusunada şunu diyeyim apple yeni telefona geçirmek için telefonu bile bile yavaşlatıyor ve desteği kesiyorlar kullanamayacağım telefonu alsam nolur satsam nolur keşke dediklerimizi beyin süzgeçinden gecirsende anlasan ama o seviye yok tabii ki

Tamam kardeşim en zengin sensin ana baba parası ile konuşmak kolay oluyordur

Yazdigi yoruma bak :D

"değer kaybetme mevzusunada şunu diyeyim apple yeni telefona geçirmek için telefonu bile bile yavaşlatıyor ve desteği kesiyorlar kullanamayacağım telefonu alsam nolur satsam nolur"

Senin gercekten zekan falan yok, alsam nolur satsam nolur diyor :D Sen alsan-satsan bir sey olmuyor zaten sonuc olarak bu cihazlarin ikinci elde degeri dusmuyor, satarken zarara ugramiyorsun. Senin bugun aldigin Android 2 sene sonra 5 para etmiyor, adi bile unutuluyor. Senede 5 tane iOS cihaz cikiyorsa 500 tane Android cikiyor. Daha yasin 15 oldugu icin katma deger nedir bilgin yok, kafan da basmiyor. Gelip millete baba parasi, ana parasi vs. yazma bir de. Kendi maruz kaldigi ithamlari baskasina itelemeye calisiyor zavalli velete bak.
Butun mal varligini toplasan bir tane iPhone alamayacaksin gelmissin burada iPhone kotuluyorsun. Omrunde eline bile almadigin belki de alamayacagin cihazlari yeriyorsun ya da yuceltiyorsun neyin kafasi bu?

Bu tartismayi ben baslatmadim, sizin gibi kendini bilmez coluk-cocuk baslatiyor. Gelmis iOS kullananlara dusuk IQlu diyor, kendisi cok zeki haspam :)

Yani maddi durumu ortalama/iyi olan herkes de ana-babasi sayesinde bir yerlere geldi saniyor senin gibi alt tabaka insanlari. Siz bu kafayla devam edin. Hayatta bir halt olacaginiz yok bari forumda mesaj kasin da yuzbasi, binbasi falan rutbe alirsiniz. :D

Starlex

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Yazdigi yoruma bak :D

"değer kaybetme mevzusunada şunu diyeyim apple yeni telefona geçirmek için telefonu bile bile yavaşlatıyor ve desteği kesiyorlar kullanamayacağım telefonu alsam nolur satsam nolur"

Senin gercekten zekan falan yok, alsam nolur satsam nolur diyor :D Sen alsan-satsan bir sey olmuyor zaten sonuc olarak bu cihazlarin ikinci elde degeri dusmuyor, satarken zarara ugramiyorsun. Senin bugun aldigin Android 2 sene sonra 5 para etmiyor, adi bile unutuluyor. Senede 5 tane iOS cihaz cikiyorsa 500 tane Android cikiyor. Daha yasin 15 oldugu icin katma deger nedir bilgin yok, kafan da basmiyor. Gelip millete baba parasi, ana parasi vs. yazma bir de. Kendi maruz kaldigi ithamlari baskasina itelemeye calisiyor zavalli velete bak.
Butun mal varligini toplasan bir tane iPhone alamayacaksin gelmissin burada iPhone kotuluyorsun. Omrunde eline bile almadigin belki de alamayacagin cihazlari yeriyorsun ya da yuceltiyorsun neyin kafasi bu?

Bu tartismayi ben baslatmadim, sizin gibi kendini bilmez coluk-cocuk baslatiyor. Gelmis iOS kullananlara dusuk IQlu diyor, kendisi cok zeki haspam :)

Yani maddi durumu ortalama/iyi olan herkes de ana-babasi sayesinde bir yerlere geldi saniyor senin gibi alt tabaka insanlari. Siz bu kafayla devam edin. Hayatta bir halt olacaginiz yok bari forumda mesaj kasin da yuzbasi, binbasi falan rutbe alirsiniz. :D
Keşke şu foruma yaş kısıtlaması gelsede senin gibileri engelleseler sanki apple babasının 🤣 olm sen kendini Einstein falan mı zannediyorsun bu arada androidim var diyorsun herhalde annene yalvardın apple al diye annende pahalı diye sana bir android aldı hadi başkalarına sataş küçük kardeşim benim buralarda işin yok büyüyüncede çöp toplarsın 10 20 sene çalışıp tüm paralarını iphone'a basarsın hadi işine

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Burak
Uygunsuz davranış
Keşke şu foruma yaş kısıtlaması gelsede senin gibileri engelleseler sanki apple babasının 🤣 olm sen kendini Einstein falan mı zannediyorsun bu arada androidim var diyorsun herhalde annene yalvardın apple al diye annende pahalı diye sana bur android aldı hadi başkalarına sataş küçük kardeşim benim buralarda işin yok büyüyüncede çöp toplarsın 10 20 sene çalışıp tüm paralarını iphone'a basarsın hadi işine

Nasil zoruna gidiyor zavalliya bak :D
Cebinde 20 lira para var, gelip iPhone 15 Pro Max elestiriyor hahahahh.
Ben cok zekiyim diyor gitmis AM4 'un en les islemcisini kullaniyor, sistemini toplasan 3K edecek kullandigi kulaklik 5K ediyor sonra da diyor ki ben cok yuksek IQ'luyum, en iyi ben bilirim HAHAHAHAHAH
Millete gorgusuz demis bir de utanmadan butun sistemini imzasina yazmis garibana bak. Valla bir insan anca bu kadar zavalli olur :D Sen zirlamaya devam et hadi, fazla sekme acma tarayicida bluescreen falan vermesin bilgisayarin :D

Ne hikmetse en zengin, en super sizsiniz ama agzinin kokusu elektrik kablolarindan bile geliyor bayagi teknolojik adamsin vesselam :D

Starlex

80+ Silver
Nasil zoruna gidiyor zavalliya bak :D
Cebinde 20 lira para var, gelip iPhone 15 Pro Max elestiriyor hahahahh.
Ben cok zekiyim diyor gitmis AM4 'un en les islemcisini kullaniyor, sistemini toplasan 3K edecek kullandigi kulaklik 5K ediyor sonra da diyor ki ben cok yuksek IQ'luyum, en iyi ben bilirim HAHAHAHAHAH
Millete gorgusuz demis bir de utanmadan butun sistemini imzasina yazmis garibana bak. Valla bir insan anca bu kadar zavalli olur :D Sen zirlamaya devam et hadi, fazla sekme acma tarayicida bluescreen falan vermesin bilgisayarin :D

Ne hikmetse en zengin, en super sizsiniz ama agzinin kokusu elektrik kablolarindan bile geliyor bayagi teknolojik adamsin vesselam :D
Kanka nerede çok zekiyim veya IQ düşük demişim anlamadım ayrıca varlık durumumu nerden biliyorsun 3 katlı villamdan yazıyorum özel gel atayım resimlerini güzelde manzarası var

Top Bottom