sey7ullah
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 187
- İsim
- SEYFULLAH KIR
Uygunsuz davranış
kardeşim kusura bakma ama senin kadar boş çar zor bulunur. kaç sene öncesini kıyaslıyorsun tutturmuşsun mi8le iphone x i tamam sen o tarihte kalmaya devam et, iphone sistemsel köleliktir istediğin kadar savunmaya devam et steve jobs mezarından çıkıp gelse teknolojinin seviyesini görse ve senin yorumunu okursa abartma diyip tekrar mezara girmek ister@EsdeathSama okumayi bilmiyorsun sanirim. Kiyasladigim iki telefon da zamanin amiral gemisi birisi Xiaomi Mi8 digeri ise iPhone X. Uzun vadede yasadigim tecrubeyi direkt aktariyorum
Istedigi kadar guclu islemci, istedigi kadar ilerleme kaydetsin. Kullandigimiz sistem Android, iOS kadar zaten optimize degil, OS olarak optimize saglansa dahi App'ler optimizasyon olarak kotu. Size bizzat Google Keyboard'dan ornek verdim. Bizzat Android'in kendi saf klavyesi zamaninin Amiral gemisi telefonunda kasma yapiyor. Google 'un saglayamadigi optimizasyonu Samsung mu saglayacak? Bu teknik olarak mumkun degil cunku OS'u saglayan sirket Google.
@Starlex sana ise soylenecek soz yok, ben Apple kullanicisi degilim. Aktif olarak kullandigim iki telefon da Android. Sanirim fakir olmak, Apple 'a para yetistirememek zorunuza gidiyor ki Apple kullananlari kendinizden alt bir sinif olarak goruyorsunuz.
Paranin olmamasi senin sorunun, baskalarinin degil. Bir insan bir seyi kullanmayi tercih ediyor diye yadirganamaz. Kendini biraz gelistir, edep ogren. Teknoloji konusunda gelistirememissin belli ki en azindan insanlik olarak gelismeni oneririm.