Neler Yeni

10 yıllık kasa alınır mı?

MonSalai

80+
Merhabalar, bir sistem toplayacağım. Eski model Cooler Master kasalar görüntü olarak çok hoşuma gidiyor. Sizce 2. elden 1000 - 1200 Tl civarına bu şekilde 2. el kasa alınır mı? Bu arada ışıklı kasalar bana hitap etmiyor, o yüzden eski kasalar daha çok hoşuma gidiyor. Örnek olması açısından bir resim bırakayım;

images.jpeg

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
EmreE
Merhabalar, bir sistem toplayacağım. Eski model Cooler Master kasalar görüntü olarak çok hoşuma gidiyor. Sizce 2. elden 1000 - 1200 Tl civarına bu şekilde 2. el kasa alınır mı? Bu arada ışıklı kasalar bana hitap etmiyor, o yüzden eski kasalar daha çok hoşuma gidiyor. Örnek olması açısından bir resim bırakayım;

Alıntıyı görüntüle
Kasa falan sıfır alınmalı bence hem esli kasaların önü mech olmadığı içim hava akışı kötü olur parçalar sıcak çalışır
Mesaj otomatik birleştirildi:

MonSalai

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MonSalai

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o fiyatlara alınmaz sıfır mesh kasa dolu o fiyatda
Hocam dediğim gibi o tasarımlar çok hoşuma gitmiyor, bir de kalitesiz geliyorlar. Bu yukarıda görselini bıraktığım kasadan arkadaşımda vardı bi' ara, kasa rahat 3 -4 kilo var. Aşırı kaliteli hissettiriyor. Yeni kasalarda onu pek bulamıyorum.

quartle

80+ Gold
Hocam dediğim gibi o tasarımlar çok hoşuma gitmiyor, bir de kalitesiz geliyorlar. Bu yukarıda görselini bıraktığım kasadan arkadaşımda vardı bi' ara, kasa rahat 3 -4 kilo var. Aşırı kaliteli hissettiriyor. Yeni kasalarda onu pek bulamıyorum.
evet o konuda çok haklısınız yeni ucuz kasalar teneke adeta

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat

MonSalai

80+
Mesh ışıksız kompakt kasa alın bütçe sorununuz var mı bütçe nedir
Bütçe sorunum yok hocam, tamamen göz zevkime hitap ettiği için kasa istiyorum. Zaten amaç bu iken hoşuma gitmeyen kasa almakta mantıklı gelmiyor. Yoksa uzay montaj da kullanırım farketmiyor.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat
Bütçe sorunum yok hocam, tamamen göz zevkime hitap ettiği için kasa istiyorum. Zaten amaç bu iken hoşuma gitmeyen kasa almakta mantıklı gelmiyor. Yoksa uzay montaj da kullanırım farketmiyor.

Phanteks kasalar sade oluyor ben seviyorum, ışıksız fan alıp güzel bir build yapabilirsiniz.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Alıntıyı görüntüle
Kasada bir hasar söz konusu değilse eğer nostaljik olması adına alınabilir (kullanıcaksan eğer mesh model bakmaya çalış nostaljik olsun ama kullanmayacağım diyorsan mesh almana gerek yok)

MonSalai

80+
Kasada bir hasar söz konusu değilse eğer nostaljik olması adına alınabilir (kullanıcaksan eğer mesh model bakmaya çalış nostaljik olsun ama kullanmayacağım diyorsan mesh almana gerek yok)
Hocam kullanacağım, içine direkt sistem dizeceğim. Yukarıda attığım model tamamen mesh mesela. Aynı şekilde Master Case 3 - 5 gibi modeller var onlarda hoşuma gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Phanteks kasalar sade oluyor ben seviyorum, ışıksız fan alıp güzel bir build yapabilirsiniz.
Hocam bunların içinden aşağıya bırakacağım 3 tanesi hoşuma gitti fakat bahsettiğim o sağlamlık hissiyatı nasıldır bilmiyorum açıkçası. Yukarıda bıraktığım kasayı gerçek hayatta gördüm, gerçekten tank gibi sağlam kasaydı.

Top Bottom