Neler Yeni

10 yıllık kasa alınır mı?

MonSalai

80+
Merhabalar, bir sistem toplayacağım. Eski model Cooler Master kasalar görüntü olarak çok hoşuma gidiyor. Sizce 2. elden 1000 - 1200 Tl civarına bu şekilde 2. el kasa alınır mı? Bu arada ışıklı kasalar bana hitap etmiyor, o yüzden eski kasalar daha çok hoşuma gidiyor. Örnek olması açısından bir resim bırakayım;

images.jpeg

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
EmreE
Merhabalar, bir sistem toplayacağım. Eski model Cooler Master kasalar görüntü olarak çok hoşuma gidiyor. Sizce 2. elden 1000 - 1200 Tl civarına bu şekilde 2. el kasa alınır mı? Bu arada ışıklı kasalar bana hitap etmiyor, o yüzden eski kasalar daha çok hoşuma gidiyor. Örnek olması açısından bir resim bırakayım;

Alıntıyı görüntüle
Kasa falan sıfır alınmalı bence hem esli kasaların önü mech olmadığı içim hava akışı kötü olur parçalar sıcak çalışır
Mesaj otomatik birleştirildi:

MonSalai

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Alihan YILMAZ
Disket sürücü falan kullanacaksan mantıklı. Veya vitrine koymak istiyorsan Nostaljik olur.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
1
o fiyatlara alınmaz sıfır mesh kasa dolu o fiyatda

MonSalai

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o fiyatlara alınmaz sıfır mesh kasa dolu o fiyatda
Hocam dediğim gibi o tasarımlar çok hoşuma gitmiyor, bir de kalitesiz geliyorlar. Bu yukarıda görselini bıraktığım kasadan arkadaşımda vardı bi' ara, kasa rahat 3 -4 kilo var. Aşırı kaliteli hissettiriyor. Yeni kasalarda onu pek bulamıyorum.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
1
Hocam dediğim gibi o tasarımlar çok hoşuma gitmiyor, bir de kalitesiz geliyorlar. Bu yukarıda görselini bıraktığım kasadan arkadaşımda vardı bi' ara, kasa rahat 3 -4 kilo var. Aşırı kaliteli hissettiriyor. Yeni kasalarda onu pek bulamıyorum.
evet o konuda çok haklısınız yeni ucuz kasalar teneke adeta

Top Bottom