100.000tl Sistem Önerisi

Cavuskerem

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,960
Bütçe
100000
Dota ve knight oynanıcak , bütçe monitör dahil 100.000tl , sistem 80k , monitör 20k olabilir

Sistemin siyah ve akvaryum kasa olması lazım

Çok fark olmayacaksa tek site üzerinden alınsa çok daha iyi olur

Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler

Dota ve knight oynanıcak , bütçe monitör dahil 100.000tl , sistem 80k , monitör 20k olabilir

Dostum İstediğin oyunlar için emin ol o bütçeyle belki 4 ayrı sistemle oynarsın ama bu miktarla alırsan ne yalan söyliyim oyun zevkinden başından kalkıcağını sanmıyorum 😅

Dostum İstediğin oyunlar için emin ol o bütçeyle belki 4 ayrı sistemle oynarsın ama bu miktarla alırsan ne yalan söyliyim oyun zevkinden başından kalkıcağını sanmıyorum 😅
Biliyorum kral bi tanıdığa alıcaz almışken tam alayım diyor , biraz da gösteriş istiyo sanırım :D

kasa olarak bu 4 kasadan seçin kalan parçaları seçmeye devam edelim https://www.akakce.com/bilgisayar-k...siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,236949792.html

İlki güzel hocam , işlemci amd , ekran kartı nvidia devam edebiliriz

abi dota ve knight için eminmiyiz böyle bir sistem toplamaya (gösteriş falan derken artıyor para mesajları sonradan okudum

abi dota ve knight için eminmiyiz böyle bir sistem toplamaya (gösteriş falan derken artıyor para mesajları sonradan okudum
Parası var hocam ya almışken alsın , AAA oyunlar da oynar herhalde dizmişken

işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa
psu
soğutucu
monitör
buyrun 91.380 bin lira yapıyor

işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa
psu
soğutucu
monitör
buyrun 91.380 bin lira yapıyor
b850 ana kart daha dengeli olur gibi eline sağlık kingo he bide 1350w versiyonu daha güncel ve iyi idi sanırım.

Monitörle beraber 100k

b850 ana kart daha dengeli olur gibi eline sağlık kingo he bide 1350w versiyonu daha güncel ve iyi idi sanırım.
sonra 9070xt sisteme bu para verilir mi diyorlar (şaka şaka)

b650 de işini görür diye düşünüyorum duruma göre ssd psu değişebilir zaten phantom spirit 140 liraya falan geliyor iyzico ve parolapara ile ben 1600 den hesapladım ama arkadaş isterse 140 dan da alabilir
veya direkt anakart bu yapılabilir

Geri