knk o çok sade duruyor ya bana biraz da tasarımsal açıdan göze batan bişey lazımG102 Prodigy öneririm. Bütçeyi biraz artırırsanız G102 Lightsync var, "Yaldır Yaldır" RGB'li.
Gamepower Ursa bakabilirsin, G102 kadar kaliteli olmaz bilgine.knk o çok sade duruyor ya bana biraz da tasarımsal açıdan göze batan bişey lazım
ben 100-150 tl bandında demiştim g102 200 tl den aşağısı yok yaGamepower Ursa bakabilirsin, G102 kadar kaliteli olmaz bilgine.
Özür diliyorum. Piyasasını bayadır kontrol etmiyordum. Ursa'yı inceleyin.ben 100-150 TL bandında demiştim g102 200 TL den aşağısı yok ya![]()
Dostum linkini attım, 154 TL'ye var.ben 100-150 TL bandında demiştim g102 200 TL den aşağısı yok ya![]()
amazonda yurtdışından gelmiyor muydu gümrükte sıkıntı yaşar mıyım?154 TL ve çok iyi bir mouse, sadeliğe takılma.
Önemli olan işlevi ki bu fare de gayet şık.
Logitech G102 Prodigy Kablolu Gaming Mouse, Siyah, 8,000 DPI, RGB,6 Programlanabilir Tuş, Yerleşik Bellek, PC ve Mac Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G102 Prodigy Kablolu Gaming Mouse, Siyah, 8,000 DPI, RGB,6 Programlanabilir Tuş, Yerleşik Bellek, PC ve Mac Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
sorun yok reis ama g102 kafama yattı gibi ya bakarım maddi durumuma göreÖzür diliyorum. Piyasasını bayadır kontrol etmiyordum. Ursa'yı inceleyin.
Hayır, getirmiyor.amazonda yurtdışından gelmiyor muydu gümrükte sıkıntı yaşar mıyım?