teb_tengri1
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
iki gündür işlemci her oyuna girdiğimde o.cli o.csiz her türlü %100 kullanıyor ne yapmam lazım
ekran kartım r5 3600 ekran kartım rx 5600xt sanmıyorum darboğaz odluğunuDarboğaz var. İşlemciyi değiştirmelisin.
yapmıştım ama yine yapıyım önerdiğin kaliteli vürüs programı varmıVirüs taraması yapmanızı tavsiye ederim.
Knk bende de böyle. Güç seçeneklerinden performansa aldıysan ondan olabilir.iki gündür işlemci her oyuna girdiğimde o.cli o.csiz her türlü %100 kullanıyor ne yapmam lazım
O halde arka planda işlemciyi kullanan bir şeyler olmalı.ekran kartım r5 3600 ekran kartım rx 5600xt sanmıyorum darboğaz odluğunu
bende öyle düşündüm herşeyi kapadım ama görev yöneticisinde girdiğim oyunlar kulalnıyor sadeceO halde arka planda işlemciyi kullanan bir şeyler olmalı.
nasıl yani şuan nihai performans modunda ondan olabilirmiKnk bende de böyle. Güç seçeneklerinden performansa aldıysan ondan olabilir.
Kaspersky yükle deneme sürümü ile tam tarama yapyapmıştım ama yine yapıyım önerdiğin kaliteli vürüs programı varmı
teşekkür şimdi hemen deniycem umarım sorun olmazKaspersky yükle deneme sürümü ile tam tarama yap
Eset ile de başlangıç taramasından ziyade tam kapsamlı tarama yap bakalım ne çıkacak.bende öyle düşündüm herşeyi kapadım ama görev yöneticisinde girdiğim oyunlar kulalnıyor sadece
Olabilir. Sonuçta bunlar tam performans için ayarlar. Daha iyi bilenler vardır elbet fakat bende sorduğumda birkaç kişi böyle demişti.bende öyle düşündüm herşeyi kapadım ama görev yöneticisinde girdiğim oyunlar kulalnıyor sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yani şuan nihai performans modunda ondan olabilirmi
tmmdır ilk başta yukardaki arkaşın tavsiyesi üzerine kaspersky yüklüyorum bişey bulamassada esetle deniycem teşekkür ederim ilgilendiğin içinEset ile de başlangıç taramasından ziyade tam kapsamlı tarama yap bakalım ne çıkacak.